Elektro komponente

Potrebuješ katero izmed komponent s področja elektrotehnike, kot so konektorji, senzorji, pasivne ali aktivne komponente? Zaradi pestre izbire izdelkov je lahko nakup še kako naporen! Da se izogneš napačni odločitvi, že pred nakupom preveri ponudbo elektrotehničnih komponent in jih primerjaj med seboj glede na tehnične lastnosti.

V kategoriji elektrotehničnih komponent so ti na izbiro akumulatorji in baterije, napajalniki, izdelki s področja gradnje zvočnikov, merilni inštrumenti in laboratorijska oprema, aktivne komponente, artikli s področja avtomatizacije in elektromehanike, kabli, kompleti za sestavljanje in moduli, konektorji, ohišja, optoelektronika, pasivne komponente, izdelki s področja pnevmatik in allfluidna tehnika, senzorji, stikala in tipkala.

Elektrotehnične komponente sicer delimo v tri glavne sklope: dajalnike informacij, kamor uvrščamo razna tipkala, senzorje in stikala, elemente za izdelavo logičnega vezja, kot so časovniki in releji, ter elektromagnetne ventile. Če morda iščeš katero od aktivnih komponent, so ti med njimi na voljo usmerniki, diode, integrirana vezja, napetostni regulatorji, mikrokontrolerji, programirne naprave in sorodni izdelki, medtem ko lahko med pasivnimi komponentami poiščeš gumbe, upore, tuljave, potenciometre ter visokofrekvenčne komponente.

Oglej si tudi ponudbo akumulatorjev za naprave, akumulatorskih baterij, gumbnih baterij ter opreme za baterije in akumulatorje. Morda pa potrebuješ kakšen izdelek s področja avtomatizacije – industrijski računalnik, komplet za razvijanje, merilno in regulacijsko tehniko, programljiv logični krmilnik itd.

Na voljo ti je tudi oprema za elektromehaniko, ki zajema akustične komponente, tiskana vezja, varovalke in releje, ter merilni inštrumenti in laboratorijska oprema, ki med drugim vključuje laboratorijske naprave, merilne naprave za okolje, testne konice, opremo za merjenje in še kaj.

Oglej si tudi ostalo opremo s področja elektrotehničnih komponent, kot so ohišja, senzorji, stikala in tipkala. V ponudbi optoelektronike poišči fotodiode in fototranzistorje, HighPower LED, infrardeče komponente, lasersko tehniko, LED krmilne naprave in ostalo sorodno opremo, med konektorji pa avdio/video konektorje, industrijske konektorje, konektorje HF ali S-SUB ter konektorje za telekomunikacijsko in podatkovno tehniko.

preberi več
26275 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka