Kdo smo

Ceneje.si je vodilni slovenski portal za primerjalno nakupovanje in spremljanje ponudb različnih spletnih trgovcev. Potrošniki na njem najdejo vse pomembne informacije v nakupnem procesu v skladu z našim vodilom »Prva misel pred nakupom« ter postanejo del skupnosti spletnih kupcev, ki pomaga k bolj preudarnim nakupom.

Ceneje.si je del skupine Ceneje, ki vključuje tudi Jeftinije.hr in Idealno.rs, vodilna portala za primerjavo in spremljanje ponudb spletnih trgovin na Hrvaškem in v Srbiji. V regiji uporabnikom spleta in mobilnih naprav vsak dan omogočamo primerjavo okoli 1 milijona dnevno aktivnih ponudb skoraj 500 spletnih trgovcev ter izbiro med preko 700.000 izdelki v številnih kategorijah. Skupina Ceneje spletnim trgovcem ponuja urejen kanal, kjer konkurirajo na bolj transparenten način, in omogoča rast manjših spletnih trgovin, ki so pred tem imele zelo velike vstopne ovire in s temi manj priložnosti za začetek poslovanja.

Naš poudarek je na ohranjanju ravnotežja med kvaliteto informacij, ki jih ponujamo, in njihovo količino. Stremimo h grajenju in vzdrževanju odličnega odnosa, ki ga že imamo z našimi uporabniki in poslovnimi partnerji, ter ohranjanju najvišje stopnje objektivnosti in transparentnosti.

Naša vizija je postati prva misel pred nakupom v mislih vsakega potrošnika in na ta način zagotavljati uspešno poslovanje našim poslovnim partnerjem.

S takšnim načinom dela našim poslovnim partnerjem omogočamo dostop do mase slovenskih potrošnikov, ki se zanimajo za njihove izdelke in storitve.

S strokovnostjo in pristopom, ki je prilagojen različnim potrebam naših poslovnih partnerjev, poskrbimo za kvaliteten in dolgoročen odnos, ki ga razvijamo tekom celotnega sodelovanja.

Odnosi z javnostmi: Sanja Gorjan     E-mail: sanja.gorjan@ceneje.si     Kontakt za medije +386 (0)590 993 93

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.