Varnostni sistemi

(6165 izdelkov)

Varnost je v vsaki hiši in v vsakem stanovanju na prvem mestu. Predvsem v večjih mestih, vse bolj pa tudi v oddaljenih vaseh in samotnih krajih je izredno pomembno in priporočeno posegati po raznovrstnih alarmnih napravah, domofonih, ključavnicah, kamerah, senzorjih in drugih izdelkih s katerimi poskrbimo za zmanjšanje nepotrebnega strahu. Ta je lahko še toliko večji ob naši odsotnosti, ko smo bodisi v službi, na izletu, dopustu ali potovanju. Izogni se nepotrebnim nesrečam, nepridipravom in morebitnim neljubim dogodkom tako, da prebrskaš in izbereš zase, za svojo družino in svoj dom najprimernejšo alarmno oziroma varnostno napravo.

K alarmnim napravam sicer sodijo raznovrstne alarmne centrale kot tudi brezžični PIR, stropni in ostali senzorji. Izredno priljubljene so tudi sirene z bliskavico za oddaljeno okolico, v poštev pridejo pri zagotavljanju varnosti pa pridejo tudi magnetni kontakti za vrata in okna. Poleg vrste in namena uporabe alarmne naprave se osredotočaj tudi na ostale specifične tehnične lastnosti in posebnosti. Natančno preglej oznake pri občutljivosti, kakovostnem materialu izdelave, ki omogoča primerno nosljivost, stabilnost in obstojnost, pa oznake pri debelini ohišja, morebitni funkciji sirene, pri bliskavici, dimenziji in tako dalje. Pri že omenjenih in izpostavljenih sirenah preglej barve, tudi pri ostalih alarmnih napravah pa se pozanimaj o delovni napetosti, frekvenci bliskavice, merah (globini, višini in širini), možnem mestu postavitve (torej, ali gre za notranje ali zunanje prostore) ter tip opreme oziroma tip alarmnega sistema.

Sodobne blokovske stavbe kot tudi več družinske hiše so skorajda vedno opremljene z napredno tehnologijo domofonov oziroma video domofonov. Slednji so več kot dobrodošli ravno tedaj, ko v isti stavbi živi več družin, prav tako pa poveča stopnjo varnosti, predvsem v večjih mestih, ko so vhodna vrata zaradi funkcije in sistema domofona, zaklenjena. Predvsem v večjih mestih, vse bolj pa tudi v oddaljenih vaseh in samotnih krajih izredno pomembno in priporočeno postaja posegati po raznovrstnih nadzornih (IP) kamerah. Z njimi najenostavneje poskrbimo za zmanjšanje nepotrebnega strahu, povečamo stopnjo zaščite in ugodja, prav tako pa nepridipravom otežimo delo pred pobegom.

Med drugim lahko izbiraš tudi med številnimi drugimi izdelki za varnost in nadzor, kot so različni senzorji, posebne zaščite za vrata in okna, sefi in trezorji za zaščito izdelkov z visoko vrednostji in podobno.

več
6165 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka