Alarmne naprave

(217 izdelkov)

Varnost je v vsaki hiši in v vsakem stanovanju na prvem mestu. Predvsem v večjih mestih, vse bolj pa tudi v oddaljenih vaseh in samotnih krajih je izredno pomembno in priporočeno posegati po raznovrstnih alarmnih napravah ter z njimi poskrbeti za zmanjšanje nepotrebnega strahu. Ta je lahko še toliko večji ob naši odsotnosti, ko smo bodisi v službi, na izletu, dopustu ali potovanju. Izogni se nepotrebnim nesrečam, nepridipravom in morebitnim neljubim dogodkom tako, da prebrskaš in izbereš zase, za svojo družino in svoj dom najprimernejšo alarmno napravo.

K alarmnim napravam sicer sodijo raznovrstne alarmne centrale kot tudi brezžični PIR, stropni in ostali senzorji. Izredno priljubljene so tudi sirene z bliskavico za oddaljeno okolico, v poštev pridejo pri zagotavljanju varnosti pa pridejo tudi magnetni kontakti za vrata in okna. Poleg vrste in namena uporabe alarmne naprave se osredotočaj tudi na ostale specifične tehnične lastnosti in posebnosti. Natančno preglej oznake pri občutljivosti, kakovostnem materialu izdelave, ki omogoča primerno nosljivost, stabilnost in obstojnost, pa oznake pri debelini ohišja, morebitni funkciji sirene, pri bliskavici, dimenziji in tako dalje. Pri že omenjenih in izpostavljenih sirenah preglej barve, tudi pri ostalih alarmnih napravah pa se pozanimaj o delovni napetosti, frekvenci bliskavice, merah (globini, višini in širini), možnem mestu postavitve (torej, ali gre za notranje ali zunanje prostore) ter tip opreme oziroma tip alarmnega sistema.

Vsekakor pred končnim dejanjem na blagajni upoštevaj, kakšen tip opreme posamezni proizvajalci, trgovci in trgovski posredniki zagotavljajo, kakšno vrsto zaščite omogočajo ter kakšen je maksimalni zvočni tlak njihovega izdelka. Da tvoja izbira oziroma nakupna odločitev alarmne naprave nikakor ne bi bila prenagljena, smo na največjem primerjalnem spletnem mestu le zate in tvoj dom pripravili pregledno, široko paleto alarmnih naprav, s katerimi poskrbiš za mirne noči, brezskrbne dopuste in večjo varnost tvojega bivalnega okolja.

Pokaži več
217 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka