Merilne naprave

(3047 izdelkov)

Prenavljaš ali gradiš dom in potrebuješ različne merilne naprave? Morda pa potrebuješ kotomer ali katero drugo merilno napravo za dopolnitev domače delavnice. Že pred nakupom preveri ponudbo, med seboj primerjaj različne artikle in si tako olajšaj odločitev.

V kategoriji merilnih naprav najdeš kljunasta merila, kotomere, laserske merilnike, merilnike razdalj, multimetre, vodne tehtnice oziroma libele ter zložljive metre.

Kljunasto merilo je naprava za merjenje razdalj, ki omogoča natančnost od 0,1 mm ali pa do 0,02 mm. Nekatera sodobnejša merila so opremljena z digitalnim prikazovalnikom. Kotomeri so namenjeni merjenju kotov in zagotavljajo meritev do kotne stopinje natančno. Poleg navadnih lahko izbereš tudi kotomere z LCD prikazovalnikom, ki ti učinkovito olajša delo.

Laserski merilniki ti omogočajo merjenje z zanesljivo lasersko tehnologijo ter s tem enostavno merjenje površine in prostornine. Možno je izdelovanje digitalnih tlorisov, takšne naprave pa po navadi omogočajo tudi seštevanje, odštevanje in trajne meritve. Pred izbiro preveri, ali je merilnik opremljen s preglednim prikazovalnikom ter ali morda komplet vsebuje tudi praktično torbico za zaščito in baterije.

Multimetri ti omogočajo merjenje napetosti, upornosti, tokov itd., nekateri pa merijo tudi frekvence, induktivnost ter kapacitivnost. Izberi kakovostni multimeter, ki je enostaven za uporabo in ima pregleden zaslon, na katerem so prikazane vse želene informacije.

Potrebuješ vodno tehtnico? Preveri in med seboj primerjaj različne naprave in izberi takšno, ki ti ponuja ustrezno natančnost. Če je središčna fiola na tehtnici povečana, ti bo odčitavanje močno olajšano. Poglej tudi ponudbo zložljivih metrov in ostalih merilnih naprav.

več
3047 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka