Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Dopolnila za zdravje / imunost

(3149 izdelkov)

V hladnih zimskih dneh in prehodnih letnih obdobjih je naš imunski sistem najbolj izpostavljen, naše telo pa potrebuje pomoč pri obrambi pred bacili in virusi. Prehranska dopolnila za zdravje in imunost so lahko naš največji zaveznik v obdobju obolenj in nizkih temperatur, njihovega jemanja pa se poslužujemo ne le v času bolezni, temveč tudi preventivno, ko smo zdravi.

Naša telesa zaradi vsakodnevne preobremenjenosti, premalo spanca in osiromašene hrane pogosto ostanejo brez potrebnih hranil in drugih sestavin, ki naše telo ohranjajo zdravo. Zato jemanje prehranskih dodatkov za zdravje in imunost priporočamo predvsem starejšim, otrokom in močno obremenjenim ljudem. Na tržišču je mogoče najti veliko izdelkov, ki vsebujejo vse potrebne vitamine in minerale, ki jih potrebuje naše telo, vprašati pa se je potrebno ali takšne izdelke sploh potrebujemo. Najpogosteje telesu primanjkujejo kvalitetne omega 3 maščobe, železo, cink in vlaknine.

Zelo pomembno za imunost je tudi ohranjanje dobre prebave in črevesne fluore, kar pa zelo hitro lahko poruši jemanje antibiotikov v času različnih obolenj. Antibiotiki poleg slabih bakterij uničijo tudi dobre bakterije, k povrnitvi normalnega prebavnega stanja pa hitro pripomore jemanje probiotikov. Jemanje prehranskih dopolnil za imunost je še posebej pomembno pri ljudeh, ki so močno izpostavljeni stresu na delovnem mestu. S pravimi dodatki tako lahko pripomorejo k zaščiti celic, delitvi celic, ohranjanju kognitivnih funkcij in delovanju imunskega sistema.

Pokaži več
3149 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka