Shranjevanje in organiziranje živil

(10219 izdelkov)

Da se hrana in pijača, ki jo shranimo ne bi po nepotrebnem prehitro posušila ali pokvarila, poskrbi za ustrezne posode za shranjevanje in organiziranje živil. Med raznolikimi izdelki na vseobsegajočem sodobnem potrošniškem trgu tako lahko poleg omenjenih posod za shranjevanje in organiziranje najdeš tudi raznolike večje posode kot tudi manjše, priročne posodice, doze, set posod, pa posode za pecivo, torte, čaj, začimbe, ostala živila, še posebej priljubljene pa so univerzalne posode za shranjevanje, s katerimi poleg praktičnega skladiščenja lahko poskrbiš tudi za lepo namizno dekoracijo ter še lepše in elegantnejše serviranje ter postrežbo svojih gostov.

Da bi ti posode za shranjevanje služile kar se da najdaljšo delovno dobo, premišljeno izbiraj med najbolj kakovostnimi in masivnimi materiali. Trenutno na potrošniškem trgu najbolj priljubljen postaja silikon, predvsem zaradi svojega lažjega čiščenja in vzdrževanja. Tudi s svojimi prikupnimi živimi barvami marsikomu pritegne pozornost ravno silikonska posodica za shranjevanje, medtem ko ji plastična, kovinska in vsem dobro poznana, klasična oziroma tradicionalna steklena po uporabnosti ter vsestranskosti še vedno močno sledijo. Poleg masivnosti se materialu lahko prilagajaš tudi na podlagi že omenjenega čiščenja in vzdrževanja. V kolikor se v svojem kuhinjskem kotičku poslužuješ strojne opreme, tudi material posod za shranjevanje prilagajaj možnemu pranju v pomivalnem stroju.

Če želiš ohraniti tudi toploto ali hladnost hrane in pijače, posezi po termo posodah in termovkah. Pozornost usmerjaj predvsem na njihovo notranjost, ki je pri najbolj kakovostnih in masivnih zaščitena ter izdelana iz dvojnega porcelana. Ta zagotavlja še večjo toplotno zaščito in onemogoča ohlajanje jedi oziroma s tem onemogoča prepuščanje, prehod zraka v samo termo posodo. Poleg kvalitete je pri materialu pomemben tudi način in možnost čiščenja oziroma vzdrževanja termo posode, prav tako pa je pri slednjem pomembna velikost. Dimenzije termo posod sicer prilagajaj tudi potrebam shranjevanja živil, jedi kot tudi razpoložljivemu prostoru skladiščenja.

Pokaži več
10219 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
Aktualni nasveti
Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.
Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, prakt...
Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajo...

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka