Glasbena oprema

Igraš kakšen inštrument, zato potrebuješ dodatno glasbeno opremo? Obožuješ glasbo in si brez nje sploh ne znaš predstavljati svojega življenja? Že pred nakupom skrbno preglej ponudbo, premisli o tem, kaj ti najbolj ustreza, in izberi pravi artikel zase.

DJ oprema, efekti in pedali, mikrofoni, ojačevalci, ozvočenje in zvočniki, pa tudi procesorji, efekti in konverterji ter različna studijska in snemalna oprema so izdelki, ki jih potrebuješ, če se ukvarjaš z glasbo. Na voljo so tudi različna dodatna oprema in pribor, kovčki in torbe, notna literatura, stojala, svetlobni efekti (light show ) in še kaj.

Če želiš posneti svoje igranje glasbila, potrebuješ določeno opremo, s katero lahko zvok preneseš na računalnik. Nujen kos glasbene opreme v ta namen je mikrofon, prav pa pride tudi ozvočenje in različni zvočniki ter efekti in pedali. Za bolj profesionalno rabo si lahko preskrbiš tudi ostalo studijsko in snemalno opremo.

Pri igranju inštrumenta potrebuješ notno literaturo, ki jo najlažje uporabljaš tako, da jo postaviš na notno stojalo, različna stojala pa potrebuješ tudi za druge kose opreme, kot sta na primer zvočnik ali mikrofon, ter tudi za sama glasbila. Tako lahko izbiraš tudi med kitarskimi stojali, stojali za klaviature, za pihala ali godala ter med stojali za bobne oziroma za činele.

V primeru, da nameravaš svojo glasbeno opremo prenašati naokrog, na vaje ali na nastop, si moraš omisliti torbo, kovček, škatlo ali vrečo, kamor jo lahko shraniš in hkrati zaščitiš pred morebitnimi poškodbami. Če želiš prirediti koncert, potrebuješ luči in reflektorje, s pomočjo katerih razsvetliš oder in nastopajoče, uporabiš pa lahko tudi različne zanimive dimne in svetlobne efekte. Nikakor ne smeš pozabiti tudi na kable in konektorje, saj brez njih koncerta ne moreš ozvočiti.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Glasbena oprema za vsakega glasbenika

Glasbena oprema je nujno potrebna za vsakega, ki se želi kakorkoli ukvarjati z glasbo. Glasbena oprema ...

Kakšno stojalo kupiti za svoj inštrument?

Iskanje najbolj ugodnega nakupa je lahko zelo težavno, predvsem če obstaja na trgu veliko različnih ponudnikov. ...

Katero opremo za glasbila potrebujete?

Imate posluh in želite to izkoristiti? Ste glasbenik ali to le želite postati v prihodnosti? Izbirate ...

Nakup svetlobnih efektov

Ni koncerta ali zabave, ki je ne bi popestrili različni svetlobni učinki in light showi. Svetlobni efekti ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 2 mesecema

RODE studijski USB mikrofon NT-USB

RODE studijski USB mikrofon NT-USB

Najboljsi mikrofon za ceno in za broadcastanje.

Pred 1 letom

SKYTEC AKTIVNI zvočnik SP800A 8"170.310

SKYTEC AKTIVNI zvočnik SP800A 8

ta zvočnik je izjemen!doma imam dva in za žure sta super.za dober zvok sicer uporabljam še skytecov bass ker majo zvočniki bass bolj slab.zvok sicer ni zelo čist je pa zelo glasen.odličen zvočnik za dobro ceno,prporočam ga vsem ki jim čistota zvoka ni pomenbna,imajo radi glasne zvočnike in imajo na voljo tudi kakšen nizkotonski zvočnik.ocena je -5

Pred 3 leti

PHILIPS mikrofon SBCMD150

PHILIPS mikrofon SBCMD150

mikrofon je odličen za petje.

Pred 3 leti

PHILIPS mikrofon SBCMD150

PHILIPS mikrofon SBCMD150

mikrofon je odličen za petje.

Pred 3 leti

PHILIPS mikrofon SBCMD150

PHILIPS mikrofon SBCMD150

mikrofon je odličen za petje.

Spoštovani!

Sistem je zaznal nenavadne poizvedbe iz vašega računalniškega omrežja. V kolikor želite nadaljevati vas prosimo, da spodaj kliknete gumb "nisem robot"

User: 54.81.79.128 1539418885

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2017 Ceneje d.o.o.