Pisarniški pripomočki

Se ti zdi, da vsak dan menjaš sponke na spenjaču, ali pa se pogosto trudiš z luknjačem preluknjati velik kup papirja? Iščeš lepilo, ki se ne bi lepilo na prste in s katerim bi bilo lepljenje čim bolj enostavno? Že pred nakupom si oglej bogato ponudbo pripomočkov za pisarno, jih primerjaj med seboj in si poenostavi končno odločitev.

V tej kategoriji si lahko ogledaš različne pisarniške pripomočke, kot so lepila, trakovi in selotejpi, luknjači, spenjači, šilčki in ravnila, pa tudi škarje in noži in še nekateri drugi pripomočki (laserski kazalniki, torbice za CD-je in DVD-je, diktafoni). Na voljo so tudi različne sponke in risalni žebljički ter štampiljke in blazinice, poleg tega pa med pisarniškimi pripomočki najdeš še table in različne dodatke zanje.

Nekateri pripomočki ne bi smeli manjkati na nobeni pisalni mizi, saj zagotavljajo uspešno in nemoteno delo oziroma učenje. Brez dobrega šilčka ne moreš ošiliti svinčnika, če pa uporabljaš tudi barvice, ki so različnih debelin, potrebuješ šilček z vsaj dvema odprtinama, ki sta primerni za šiljenje različnih velikosti pisal. Z luknjači in spenjači si lahko pomagaš organizirati dokumente, za isti namen pa so ti na voljo tudi različne sponke in priponke, s katerimi lahko začasno združiš papirje in tako poskrbiš za večji red.

Risalni žebljički so namenjeni pritrjevanju na posebno tablo, tako da imaš z njihovo pomočjo pomembne datume in obveznosti, na katere ne smeš pozabiti, vedno pred očmi. Listke lahko na steno prilepiš tudi z lepilnimi trakovi ali selotejpi, namesto na listke pa si lahko vse pomembno zapišeš tudi na različne table, ki pridejo prav tudi na kakšnem sestanku.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

Plastificiranje A7 125 mic.

v Kartuse-tonerji.com

od 0,30 €

Plastificiranje A6 125 mic.

v Kartuse-tonerji.com

od 0,40 €

Plastificiranje A3 125 mic.

v Kartuse-tonerji.com

od 1,60 €

Plastificiranje A4 125 mic. - mat

v Kartuse-tonerji.com

od 1,00 €

Komentarji

Pred 4 leti

FORPUS samostoječa tabla 100 X 70 cm FO70303

FORPUS samostoječa tabla 100 X 70 cm FO70303

Meni je ta tabla super. Dobro je, ker ima nastavljivo višino in ker so zraven že priloženi gobica in dva magneta. In seveda polička za odlaganje flomastra, ki se drugače vedno zgubi neznano kam.

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin počakaj trenutek ...

User: 54.92.182.0 1848446376

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.