Aparati za zdravje

Želiš že vnaprej poskrbeti za svoje zdravje ali pa imaš morda kakšne zdravstvene težave, zato iščeš pripomočke, s katerimi jih lahko olajšaš? Oglej si bogato ponudbo različnih aparatov za zdravje, ki so uporabni tako za preventivo kot za kurativo. Primerjaj jih med seboj in tako že pred nakupom ugotovi, kateri izdelek je najprimernejši zate.

Na voljo so različni masažni aparati, merilci krvnega tlaka, tehtnice, inhalatorji, eko izdelki in vse ostalo za zdravje in dobro počutje. Med drugim lahko v tej kategoriji najdeš tudi posebne pralne krogle, opornice, pršilce in razne druge odganjalce komarjev in insektov in še marsikaj.

Najbrž se tudi ti vedno bolj zavedaš, kako pomembna je ekološka ozaveščenost, zato ti ni vseeno, kaj kupuješ. Izdelki iz ekoloških materialov so koži prijaznejši, zato so še posebej primerni za tiste, ki imajo težave z alergijami, ter za starejše in otroke, ki so bolj občutljivi. Perilo je priporočljivo prati s posebnimi pralnimi kroglami, ki jih uporabiš namesto pralnega praška in ki so prav tako učinkovite, hkrati pa z njimi tudi prihraniš, saj jih je možno uporabljati kar nekaj let.

Osebna tehtnica je nekaj, kar ne sme manjkati v nobenem domu, prav tako pa velja tudi za merilec krvnega tlaka, saj je slednji dober pokazatelj zdravja, zato ga je ob slabem počutju pametno čim prej uporabiti. Pri izbiri pazi na to, da je aparat kvaliteten in ima veliko funkcij, poleg tega pa da je tudi enostaven za uporabo ter ima dovolj pregleden zaslonček, na katerem se prikazujejo rezultati meritve, sploh če ga kupuješ za koga, ki je že starejši.

Za boljše počutje pridejo prav masažni aparati, s pomočjo katerih se lažje sprostiš in tako poskrbiš za zdravje in dobro počutje. Izbiraš lahko med različnimi masažnimi kadmi za noge, masažnimi blazinami in drugimi aparati.

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Povišana telesna temperatura – kaj storiti?

Jesen in zima sta letna časa, ko so razna prehladna obolenja in podobne težave bolj pogoste. Sezonske ...

Kako varno uporabljati digitalni termometer?

Temometri so aparati za zdravje, ki jih uporabljamo za ugotavljanje telesne temperature. V preteklosti ...

Blagodejni vpliv vodne masaže na telo

Masažne kadi ne prinašajo le sprostitve in užitka, temveč ima brezskrbno lebdenje v mehurčkih tudi mnoge ...

Kako se izogniti spomladanskim obolenjem?

Marsikdo ob besedi pomlad ne pomisli najprej na tople sončne žarke in zeleno naravo, ampak nas prva prešine ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 2 letoma

MEDIKOEL ultrazvočni inhalator ME120

MEDIKOEL ultrazvočni inhalator ME120

zelo zelo slabo narejen

Pred 2 letoma

OMRON digitalni termometer FLEX TEMP

OMRON digitalni termometer FLEX TEMP

Ne moreš se zanesti nanj, ker nikoli ne izmeri točno. Denar vržen proč.

Pred 3 leti

OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort

OMRON merilnik krvnega tlaka M6 Comfort

Sem dolgo iskala en dober merilec pritiska, ki bi ga lahko uporabljale tud starejše osebe, ker ima moja mama težave z aritmijami in si rabi redno merit pritisk. Tega Omron sem zbrala ker ma velike številke, zato lahko mama tudi brez očal vse vidi in zelo enostaven je za uporabo. Ti ubistvu samo na start pritisneš, ostalo pa vse sam naredi. :) Malo več kot 100 € se mi zarat njegove uporabnosti sploh ne zdi pretirana cena.

Pred 4 leti

OMRON merilnik krvnega tlaka M3

OMRON merilnik krvnega tlaka M3

Je kvaliteten (tisti poceni me niso prepričali), ima velike številke, ki jih lahko vidim tudi brez očal in res je simpl za uporabo. Samo na start pritisneš, ostalo pa vse naredi sam.

Pred 4 leti

MEDISANA masažna blazina MCH 88935

MEDISANA masažna blazina MCH 88935

Masažno blazino Medisana sem dobila za rojstni dan in moram reči, da je sprostitev z njo odlična. Vsak dan domov pridem z miljon vozli v hrbtu, vse me boli in doma si prižgem masažo ter 15 minut uživam. Najboljših 15 minut dneva.

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin počakaj trenutek ...

User: 50.19.34.255 1557780171

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2018 Ceneje d.o.o.