DVD filmi

(404 izdelki)

Spadaš med velike ljubitelje filmske industrije in si vsak teden privoščiš ogled več filmov? Si ogled filma pogosto privoščiš popolnoma zase, včasih pa si ga želiš doživeti kot družaben dogodek in zato obiščeš kino dvorano ali pa organiziraš filmski večer v družbi prijateljev? V vsakem primeru se tudi mi strinjamo, da ni lepšega, kot dober film v prijetnem ambientu.

Imaš doma zajetno zbirko DVD zgoščenk in misliš, da bi bilo zbirko potrebno še dodatno izpopolniti? Potem si moraš nujno ogledati pestro zbirko DVD plošč po zvrsteh na Ceneje.si. DVD plošča je naslednica CD plošče in se od nje pomembno razlikuje v gostoti zapisa podatkov. Nastala je kot odgovor na potrebe filmske industrije, ki ji za zapis video vsebin CD plošča ni zadoščala. DVD plošča se od CD plošče razlikuje tudi v tem, da pogosto vsebuje regijsko kodo, ki je namenjena preprečevanju piratstva. Kot odgovor na DVD diske so kmalu nastali Blu-ray diski, ki so namenjeni shranjevanju velikih količin podatkov in videov z visoko ločljivostjo.

Na Ceneje.si v kategoriji DVD filmi lahko izbiraš med številnimi izdelki, razvrščenimi glede na filmsko zvrst ali žanr. Če spadaš med ljubitelje akcije, potem te bodo zagotovo navdušili akcijski in pustolovski filmi, znanstvena fantastika ali pa celo grozljivke in trilerji. Če se ob gledanju filma želiš nasmejati, si oglej pestro ponudbo komedij, v primeru, da obožuješ romantiko in življenjske zgodbe, pa ti predlagamo, da se odločiš za nakup dobre drame. Ne glede na to katera zvrst ti najbolj ustreza, pa ti predlagamo, da se pred nakupom novih DVD plošč odpraviš pregledati ponudbe več spletnih trgovcev, kar lahko storiš kar pri nas, na enem mestu. Izdelke lahko filtriraš glede na ceno, glede na priljubljenost, glede na naziv izdelka in tudi glede na število trgovin, ki posamezen izdelek ponujajo.

Pokaži več
404 izdelki
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka