Konektorji in pretvorniki signala

(404 izdelki)

Iščeš konektor ali pretvornik, ki olajša uporabo tvojih elektronskih naprav? Različni konektorji so v elektrotehniki nujna in zelo pogosta enota, saj predstavljajo del fizične povezave med elektronskimi napravami. S svojo pogosto univerzalno funkcijo pa omogočajo tudi bolj večplastno delovanje naprav. Pred nakupom si oglej pestro ponudbo različnih konektorjev in pretvornikov ter poskrbi za enostavnejšo odločitev.

Na voljo so adapterji, preklopniki oziroma matrice, pretvorniki in pretvorniki signala. Pri adapterjih poznamo moške in ženske ''jacke'', z ujemanjem pa skrbijo pa za fizično povezavo med napravami. Preklopniki so rešitev za različne sisteme, denimo hišne kine ali sisteme z več računalniki, saj omogočajo združitev dveh ali več naprav. Pri hišnem kinu lahko tako z njihovo pomočjo priklopiš na primer štiri HDMI naprave na dva HDMI zaslona, na podoben način pa lahko denimo več računalnikov združiš z enim setom tipkovnice, miške in zaslona.

Pretvorniki in pretvorniki signala skrbijo predvsem za združevanje naprav in spreminjanje določenih njihovih lastnosti, pogosto pa so v pomoč tudi prenosnim računalnikom. V fizičnem pogledu gre za napravo z enim ali več izhodnim vmesnikom.

Pri nakupu upoštevaj predvsem, da se mora pretvornik, na katerega želiš priključiti določeno napravo, z njo tudi ujemati.

več
404 izdelki
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka