Prve ne pozabiš nikoli

Vsak dan aktualna vsebina

Z obiskom vstopne strani ceneje.si lahko hitro pregledaš zadnje dogajanje in aktualne vsebine, ki se večkrat dnevno osvežujejo.

B2C
B2C

Navigacija in iskalnik

Preprosto, hitro in pregledno iskanje vsebin

Nov koncept navigacije po kategorijah s predlaganimi top izdelki. Iskalnik izdekov vsebuje povezane izdelke, predlagane izdelke in predlagane kategorije.

Forum

Vprašaj in prejmi odgovor.

Gre za koncept integriranega foruma. Kjerkoli na spletni strani se nahajaš, lahko vprašaš na forumu o izdelkih / nakupovanju.

B2C

Obveščenost o dogajanju

Vedno te obvestimo in opomnimo

Za vsako aktivnost, ki jo izvedeš na strani, te ustrezno obvestimo preko e-sporočila, uporabniške vrstice ali informacijske vrstice, tako da si vedno na tekočem.

B2C
B2C

Profil uporabnika

Imej kontrolo nad vsem!

Kot uporabnik si lahko urediš svoje podatke, nastaviš povezovanje s socialnimi omrežji, izbereš priljubljena področja izdelkov, slediš svojim aktivnostim...

Sorodna vsebina

Spremlja te povsod po portalu

Moduli z relevantno (povezano) vsebino so povsod po portalu, tako da na vsaki strani lahko prehajaš med njimi. Tako nikoli ne spregledaš koristnih nasvetov, odgovorov, komentarjev,...

B2C
B2C

Uporabniška vrstica

Hiter dostop do svojih aktivnosti

Na dnu strani se nahaja vrstica, kjer imaš hiter dostop do svojega profila, seznama izdelkov, zadnjih ogledanih vsebin in obrazca za postavljanje vprašanja na forumu.

Primerjava izdelkov

Vsak je drugačen, zato jih primerjaj

Iz seznama izdelkov dodaj izdelke v primerjavo in izberi najbolj primernega. Pomagaj si s prikazom razlik med njimi in postavljanjem vprašanja na forumu o vseh hkrati!

B2C
B2C

Filtriranje izdelkov

Prilagodi si prikaz na seznamu

S filtri si lahko seznam izdelkov prilagodiš po svojih željah, tako da hitreje najdeš točno določen tip izdelkov, ki jih iščeš.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.