Supermarket

Vodovod in odtoki

Če gradiš novo hišo ali stanovanje ali pa se zgolj lotevaš temeljite prenove, zagotovo potrebuješ ustrezno opremo za ureditev kanalizacije in vodovoda. Gre za bistvena elementa vsake stavbe, zato moraš tovrstno opremo izbrati še posebej previdno. Pred nakupom preveri bogato ponudbo in med seboj primerjaj različne izdelke, da si olajšaš izbiro!

V kategoriji Vodovod in odtoki lahko najdeš ponudbo hidroforjev, izdelkov za mehčanje vode ter odvodnjavanje, preveri pa tudi ponudbo vodovodnih cevi in pribora. Za ustrezno napeljavo vodovoda in kanalizacije najprej nujno potrebuješ vodovodne cevi in spoje z ustreznimi lastnostmi, ki zagotavljajo tesnost in kemično obstojnost ter jih je mogoče enostavno spojiti skupaj. V podkategoriji Vodovodne cevi so ti na voljo cevi, čepi, kolena, t-kosi, spojke, reducirke, ventili in podobna oprema, pri izbiri pa moraš upoštevati predvsem ustrezen premer in material.

Za vodovodne napeljave se uporablja cevi iz različnih materialov, in sicer so ti na voljo bakrene, inox, pocinkane, plastične ali aluplast cevi. V zadnjih letih so v trendu predvsem plastične cevi, ki so bolj odporne in zdržijo tudi do petdeset let, pomembna prednost pa je tudi to, da ohranjajo kvaliteto vode.

Po izbiri cevi je naslednji korak nakup opreme, ki jo potrebuješ za ureditev izliva vode. Fitingi preprečujejo neželeno uhajanje vode, hidroforji pa so namenjeni izčrpavanju in prečrpavanju čiste vode. Če izbiraš hidrofor, moraš izbrati ustrezno prostornino tlačne posode in moč motorja, na voljo pa so ti tudi takšni z avtomatskim vklopom in izklopom. S pomočjo hišne vodne črpalke lahko učinkovito varčuješ, saj lahko z njo črpaš vodo, ki jo kasneje uporabiš za zalivanje, splakovanje WC-ja itd.

Oglej si tudi celotno opremo za hišno kanalizacijo, ki zajema vse od drsnim spojk, gumi tesnil in držal za cevi do čistilnih kosov in enojnih odcepov. Med izdelki za mehčanje vode najdeš mehčalce vode in naprave za mehčanje vode, med vodovodnim priborom pa izolacijske trakove, fitinge, filtre za vodo, spojke, priključke, manšete, vodomere in ostalo opremo.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Dodatki, ki bistveno pripomorejo k podobi doma

Dodatki so vse prepogosto prezrti pri delnih ali popolnih prenovah, čeprav so ključni za podobo prenovljenega ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
610 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka