Supermarket

Nasveti kategorije

Uporabni in praktični nasveti ti pomagajo, da se ne »utopiš« med celotno ponudbo, ki je na voljo na tržišču, in tako poskrbiš za premišljeno izbiro. Napotki te usmerjajo pri brskanju med izdelki, te spomnijo, na kaj moraš pri nakupu paziti, in ti pomagajo izbrati izdelek po tvoji meri. Zgrešeni nakupi? Nikoli več!

preberi več

Recenzija telefona Samsung Galaxy S23: najzmogljivejši Android na trgu

Vsako leto se svetovni trg mobilnih telefonov poveča za nekaj najbolj priljubljenih novih modelov. Logično je, da je nemogoče, da bi bil vsak od njih revolucionaren. V tako natrpanem urniku njihovi proizvajalci za to nimajo dovolj časa. Zato tudi novi Samsung Galaxy S23 ni rev...

preberi več

Čas je za poletno obutev

Ste kdaj poskusili smučati po plaži? Ne? Kaj pa v pancerjih plesati v dežju? Če ste, se tega zagotovo spomnite. Tudi pri avtomobilski obutvi velja, da kar je odlično pozimi, ni super tudi za poletje.

preberi več

5 znakov, da je čas za menjavo mobilnega ponudnika

Si želiš resnično neomejene hitrosti interneta v 5G omrežju? Imaš dovolj čakanja v poslovalnicah in klicnih centrih? Želiš imeti popoln nadzor nad svojo mobilno komunikacijo? Potem je čas, da preklopiš na re:do. Preveri, zakaj!

preberi več

Test letnih pnevmatik za sezono 2023

Leto je okoli in ponovno je tu test letnih pnevmatik, ki ga AMZS opravi skupaj s tujimi sorodnimi organizacijami (ADAC, ÖAMTC, TCS in ANWB). Tokrat že 50. leto!

preberi več

Vzmetnice - je čas za menjavo? Nekaj napotkov, ki vam utegnejo koristiti

Vzmetnice je priporočljivo zamenjati na vsakih 7 do 10 let, tudi če ste z njo še povsem zadovoljni. Na njej namreč preživimo tretjino vsakega dne in v njej se prično nabirati mikroorganizmi in umazanija, ki tam niso dobrodošli. V primeru, da spite slabo, se zbujate z bolečinam...

preberi več

Dan žena - tvoj dan!

8. marec že tradicionalno pripada ženskam vsega sveta. In ker na Ceneje.si nismo posebni navdušenci nad izključno klasičnimi šopki rož in čokoladnimi bonbonierami, bi vas letos radi ob največjem ženskem prazniku spomnili na to, da je vsaka izmed nas čudovita, takšna, kot je! N...

preberi več

5 praktičnih daril za dan mučenikov

Le dva dni po 8. marcu praznujemo dan mučenikov, ki predstavlja moško različico dneva žena. Praznik postaja zadnja leta vse bolj prepoznaven in če se že moški dva dni prej potrudijo pri izbiri darila za svoje boljše polovice, 10. marca pač pričakujejo nekaj v zameno. Kaj podar...

preberi več

Kaj boš za pusta hrusta?

Pust je skoraj tu! Si že izbral/-a letošnji kostum za maškare? Našemi se, bodi norčav/-a in užij vse sladke dobrote, ki jih prinaša eden izmed najljubših praznikov.

preberi več

Kateri kavni aparat kupiti?

V tem vodiču ti bomo predstavili vse pomembne informacije, ki jih potrebuješ pri izbiri kavnega aparata. Z njegovo pomočjo si lahko pripraviš kavo kot iz kavarne.

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka