Supermarket

Nasveti kategorije

Uporabni in praktični nasveti ti pomagajo, da se ne »utopiš« med celotno ponudbo, ki je na voljo na tržišču, in tako poskrbiš za premišljeno izbiro. Napotki te usmerjajo pri brskanju med izdelki, te spomnijo, na kaj moraš pri nakupu paziti, in ti pomagajo izbrati izdelek po tvoji meri. Zgrešeni nakupi? Nikoli več!

preberi več

Velikonočna gostija - kaj še potrebujete pred prazniki?

Velikonočni prazniki so globoko zakoreninjeni v slovenskem prostoru in večina jih preživi v krogu svojih družinskih članov. Kako se boste letos pripravili na velikonočna praznovanja in pripravili svoj dom na prijetno druženje ob velikonočno obloženi mizi?

preberi več

Kako pobarvati pirhe in kako jih poiskati na Ceneje.si?

Velika noč je najpomembnejši krščanski praznik, ki ga pri nas praznujemo prvo nedeljo po polni luni, ki sledi spomladanskemu enakonočju. Velikonočne tradicije se sicer od države do države razlikujejo, predvsem najmlajši pa vsako leto uživajo ob barvanju pirhov in sladkanju s č...

preberi več

8 nasvetov za varno spletno nakupovanje

V marsikaterem primeru internet žal ni najvarnejše mesto za nakupovanje, zato je zelo pomembno, da smo previdni. Kako se zaščititi pred lažnimi spletnimi stranmi pri nakupovanju? Preberite naše nasvete.

preberi več

Recenzija telefona Samsung Galaxy S23: najzmogljivejši Android na trgu

Vsako leto se svetovni trg mobilnih telefonov poveča za nekaj najbolj priljubljenih novih modelov. Logično je, da je nemogoče, da bi bil vsak od njih revolucionaren. V tako natrpanem urniku njihovi proizvajalci za to nimajo dovolj časa. Zato tudi novi Samsung Galaxy S23 ni rev...

preberi več

Čas je za poletno obutev

Ste kdaj poskusili smučati po plaži? Ne? Kaj pa v pancerjih plesati v dežju? Če ste, se tega zagotovo spomnite. Tudi pri avtomobilski obutvi velja, da kar je odlično pozimi, ni super tudi za poletje.

preberi več

5 znakov, da je čas za menjavo mobilnega ponudnika

Si želiš resnično neomejene hitrosti interneta v 5G omrežju? Imaš dovolj čakanja v poslovalnicah in klicnih centrih? Želiš imeti popoln nadzor nad svojo mobilno komunikacijo? Potem je čas, da preklopiš na re:do. Preveri, zakaj!

preberi več

Test letnih pnevmatik za sezono 2023

Leto je okoli in ponovno je tu test letnih pnevmatik, ki ga AMZS opravi skupaj s tujimi sorodnimi organizacijami (ADAC, ÖAMTC, TCS in ANWB). Tokrat že 50. leto!

preberi več

Vzmetnice - je čas za menjavo? Nekaj napotkov, ki vam utegnejo koristiti

Vzmetnice je priporočljivo zamenjati na vsakih 7 do 10 let, tudi če ste z njo še povsem zadovoljni. Na njej namreč preživimo tretjino vsakega dne in v njej se prično nabirati mikroorganizmi in umazanija, ki tam niso dobrodošli. V primeru, da spite slabo, se zbujate z bolečinam...

preberi več

Dan žena - tvoj dan!

8. marec že tradicionalno pripada ženskam vsega sveta. In ker na Ceneje.si nismo posebni navdušenci nad izključno klasičnimi šopki rož in čokoladnimi bonbonierami, bi vas letos radi ob največjem ženskem prazniku spomnili na to, da je vsaka izmed nas čudovita, takšna, kot je! N...

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka