Nasveti kategorije

Uporabni in praktični nasveti ti pomagajo, da se ne »utopiš« med celotno ponudbo, ki je na voljo na tržišču, in tako poskrbiš za premišljeno izbiro. Napotki te usmerjajo pri brskanju med izdelki, te spomnijo, na kaj moraš pri nakupu paziti, in ti pomagajo izbrati izdelek po tvoji meri. Zgrešeni nakupi? Nikoli več!

preberi več

Trije razlogi za robota iRobot Roomba

Če ga imate, potem si življenja brez njega ne znate več zamisliti. Če ga še nimate, potem ne veste, kaj zamujate. Spremenili so naše navade in nas razbremenili dela, ki ga večina pretirano ne ljubi, zato jih sprejmemo z odprtimi rokami. Toda niso vsi enaki. Spoznajte tri lastn...

preberi več

Huawei nova 9 – pametni telefon, ki osvoji z dizajnom in funkcijami

Če iščete pametni telefon z odlično kamero, dizajnom in ceno, ne iščite več! Huawei nova 9 je pametni telefon, ki si ga želite.

preberi več

Kako izbrati božične okraske?

Pri izbiri božične dekoracije moraš postopati sistematično, sledi pa tudi svojemu stilu. V praznikih nameravaš uživati, zato ne izbiraj dekoracije le po tem, kar narekuje tradicija. Ne boj se in izberi dekoracijo, ki se dejansko prilega celotni notranjosti tvojega stanovanja, ...

preberi več

Kako izbrati set za fondue?

Se velikokrat ob večerih podružiš z družino ali s prijatelji? Ob druženju se dobro poda nekaj za pod zob, za to pa je idealen vse bolj priljubljen fondue set. Med katerimi vrstami lahko izbiraš in na kaj se je dobro osredotočiti pri izbiri?

preberi več

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajočih mesecev. A kaj vedno predstavlja češnjico na praznični torti povezanosti in naklonjenosti? To je širok nasmeh na obrazu ob prejemu tistega popolnega, čisto ...

preberi več

Kako izbrati mikrovalovno pečico?

Koliko blagovnih znamk in modelov lahko danes najdeš v trgovinah, toliko nasvetov, kako izbrati pravo mikrovalovno pečico, lahko dobiš. Preberi te najpomembnejše, saj velika večina gospodinjstev danes ne more brez te naprave.

preberi več

Kako izbrati hladilnik?

​Kuhinja brez hladilnika ni kuhinja. O njegovem nakupu razmišljamo pri selitvi, obnovi ali ko ugotovimo, da je poraba našega hladilnika dramatično velika. In v tem trenutku se začne proces odločanja – katerega izbrati?

preberi več

Kako izbrati vino?

Ni nujno, da si sommelier, da lahko izbereš kakovostno vino. Le orientiraj se po osnovnih parametrih in tvoje zdravice bodo takoj boljše. Uživaj v kozarčku.

preberi več

Kako izbrati vinsko vitrino?

Skrivnost dobrega vina je med drugim tudi v shranjevanju. Če nimaš lastne vinske kleti, bo vinska vitrina zate idealna izbira. Postopoma postaja običajen del sodobnih gospodinjstev, poleg tega pa so cenovno bolj dostopne, kot bi si mislili.

preberi več

Kako izbrati kuhinjskega robota?

Ali v kuhinji preživiš veliko časa in ga želiš učinkovito preživeti? Ali se lotevaš bolj zapletenih obrokov in veš, da je za popoln rezultat potrebno veliko energije in truda? Potem ti bo zagotovo všeč vsestranski pomočnik, ki ti bo pomagal pri pripravi recepta ali celo skuhal...

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2021 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka