Supermarket

Nasveti kategorije

Uporabni in praktični nasveti ti pomagajo, da se ne »utopiš« med celotno ponudbo, ki je na voljo na tržišču, in tako poskrbiš za premišljeno izbiro. Napotki te usmerjajo pri brskanju med izdelki, te spomnijo, na kaj moraš pri nakupu paziti, in ti pomagajo izbrati izdelek po tvoji meri. Zgrešeni nakupi? Nikoli več!

preberi več

VALENTINOVO 2023: IGRAJTE SE Z NAMI!

Od 27. januarja do 14. februarja, v času valentinove kampanje, se imajo vsi sledilci Ceneje.si na družabnih omrežjih možnost igrati z nami v novi nagradni igri “Ljubezen je Spletična.si”!

preberi več

Ne čakaj na paket, naj paket čaka nate!

Kaj ni najlepše nakupovati v udobju domačega kavča? Brez gneče in čakanja v vrsti. Hitreje, enostavno in priročno, hkrati pa popolnoma zasebno. Spletno nakupovanje, hvala, ker si!

preberi več

Kako izberem primerne pnevmatike?

Pri izbiri pnevmatik je potrebno upoštevati tip pnevmatike, dimenzije in tehnične lastnosti, v pomoč pa so tudi informacije, zapisane na t.i. EU nalepki.

preberi več

Si v fazi prenove doma?

Zdi se, da je z novim letom prišel čas za izpolnjevanje prvih novoletnih zaobljub. Si med tistimi, ki so iz seznama prioritet črtali obisk fitnesa in si namesto tega zadali prenovo doma?

preberi več

Ali smo v našem gospodinjstvu pri uporabi pralnih in čistilnih sredstev lahko tudi okolju prijazni?

Na trgu je ponudba pralnih in čistilnih sredstev res velika. Pri iskanju pravega za svoje gospodinjstvo se lahko utopimo v poplavi različnih izdelkov, ki obljubljajo snežno belino in brezhibno čistočo. Vendar mnogi na račun okolja.

preberi več

Priporočite HP Instant Ink prijatelju do konca januarja in oba bosta prejela tri mesece brezplačnega tiskanja

HP Instant Ink je naročniška storitev za črnila in tonerje, ki modernizira tiskanje s prihranki do 70 %.

preberi več

Katero denarnico izbrati?

V času epidemije smo se zelo dobro navadili na kartično oz. brezgotovinsko plačevanje. Seveda je še vedno dobro in praktično, da čim manjkrat uporabljamo gotovino, a včasih pač moramo uporabiti bankovce in kovance. Kako izbrati denarnico, ki bo imela ravno dovolj prostora za v...

preberi več

Kateri hladilnik kupiti?

Pri izbiri idealnega hladilnika je pomembnih več dejavnikov. Med glavnimi vprašanji so prostostoječi ali vgradni, klimatski razred in funkcije, ki jih mora imeti novi hladilnik.

preberi več

Ideje in darila za valentinovo

Zaljubljenci, bliža se valentinovo - že imate idejo za darilo za svojega najdražjega ali najdražjo? Še ne, ste brez idej? Preberite naše predloge, ki so se med spletnimi kupci na Ceneje.si izkazali kot najbolj popularni!

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka