Nasveti kategorije

Uporabni in praktični nasveti ti pomagajo, da se ne »utopiš« med celotno ponudbo, ki je na voljo na tržišču, in tako poskrbiš za premišljeno izbiro. Napotki te usmerjajo pri brskanju med izdelki, te spomnijo, na kaj moraš pri nakupu paziti, in ti pomagajo izbrati izdelek po tvoji meri. Zgrešeni nakupi? Nikoli več!

preberi več

Test zimskih pnevmatik za sezono 22/23

V visokogorju že sneži, temperature se spuščajo, cene dvigajo, ti pa potrebuješ nove pnevmatike. Za katere modele se splača porabiti več denarja? Katere pnevmatike so varčne? Katere varne? Spodaj preberi, kaj so pokazali testi, ki ga AMZS vsako leto opravi v sodelovanju z avto...

preberi več

Kako izbrati prevleko za ležišče?

Iščeš primerno prevleko za ležišče, ki bo preprečila , da bi se ležišče umazalo in podaljšala njegovo življenjsko dobo? Ne izbiraj le glede na material, temveč tudi glede na velikost. Prevleka za vzmetnico lahko prihrani marsikatero težavo, na primer pri negi dolgotrajno boln...

preberi več

Kako izbrati toplotno izolacijo?

Primerna toplotna izolacija je skoraj nujna tako za novogradnje kot za starejše hiše. Tvoj dom bo zaščitila pred vročino, mrazom, vlago in hrupom. Zvišala bo tvoj življenjski standard in prihranil boš pri stroških energije.

preberi več

Kako izbrati adaptirano mleko?

Če dojenje zaradi kakršnihkoli razlogov ni mogoče ali če otroku ne zadostuje, je treba kupiti adaptirano mleko. Na srečo je adaptirano mleko zelo kvalitetno in strogo testirano, njegova sestava pa je zelo podobna materinemu mleku.

preberi več

Kako izbrati detektor kovin?

Brez detektorja kovin ne moreš postati pravi lovec na zaklade. Ne le, da se pri tem lahko zelo zabavaš, ampak se lahko pohvališ tudi z zanimivimi najdbami. Kako izbrati pravega?

preberi več

Kako izbrati solarni polnilec?

Ti baterije zmanjka v nepravem trenutku in nimaš na voljo vtičnice? Solarni polnilec potrebuje samo sončno energijo, da začne polniti napravo. Še več, danes lahko deluje kot powerbank energije s primerno kapaciteto in učinkovitostjo.

preberi več

Kako izbrati garderobno omaro?

Garderobno omaro boš najbrž kupil le nekajkrat v življenju, zato bodi pri izbiri pozoren na na videz nepomembne podrobnosti. Seznani se na primer s posebnimi prostori za shranjevanje, kot so stojala za hlače ali kravate, ki lahko prihranijo prostor in čas, ko gre za shranjevan...

preberi več

Kako izbrati prsno črpalko?

Prsna črpalka je zelo priročen pomočnik pri materinstvu. Lahko ti pomaga pri začetku laktacije, sprostitvi presežka materinega mleka ali pa si z njim narediš zalogo mleka, če dojenčka ob določenem času ne moreš dojiti, ko ga na primer pazi nekdo drug.

preberi več

Kako izbrati pesek za mačke?

Mačke so včasih zelo zahtevne in ko jim nekaj ni všeč, to dajo vedeti na neselektiven način. To njihovo lastnost se splača upoštevati pri izbiri peska, zato vedno poskušaj najti kompromis med tem, kar ustreza tebi, in tem, kar bi želela tvoja mačka.

preberi več

Kako izbrati kamin?

Želiš uživati v toplem vzdušju ognja v svojem domu, vendar ne veš, kako rešiti odvajanje dimnih plinov? Ali pa lokalno povečati toplotno udobje? Potem je električni kamin ali kamin na bioetanol zate idealna rešitev.

preberi več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2022 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka