Ročno orodje

(19353 izdelkov)

Želiš domačo delavnico dopolniti z novim orodjem, ki je nujno potreben v delavnici vsakega mojstra? Morda pa potrebuješ le določene kose obveznega ročnega orodja, ki morajo biti prisotni v vsakem gospodinjstvu. Že pred nakupom med seboj primerjaj različna orodja, proizvajalce, cene in lastnosti ter si zagotovi pameten nakup.

V ponudbi ročnega orodja najdeš dleta in konice, izvijače, kladiva, macole in klešče. Med obvezne kose orodja sodijo še ključi, praktični kompleti ročnega orodja, noži, pile, pincete ter primeže, v ponudbi pa so ti na voljo še seti ključev, spenjalniki in sponkači, škarje ter ostalo ročno orodje, kot so žične ščetke, točkala, luknjači za usnje in podobno.

Če potrebuješ več kosov orodja, se ti morda splača razmisliti o nakupu seta orodja. Vključuje lahko voziček ali kovček z orodjem, različni kompleti pa ponujajo različno število kosov. Najdeš lahko tudi sete za točno določeno opravilo ali popravilo stroja, take so na primer na voljo garniture viličasto-obročastih ključev ali garniture prebijačev in točkal.

Če ne nameravaš kupiti seta, morda potrebuješ ročno orodje za vzdrževanje hiše ali stanovanja. V gospodinjstvih se najpogosteje potrebuje orodje za privijanje vijakov, različno pleskarsko orodje ter nekatera namenska orodja. Na voljo so ti izvijači z različnimi konicami, ki so lahko ploščati ali križni. Med kladivi so ti na voljo plastična, pečarska in tesarska kladiva, med orodjem za prenovo pa različni noži in rezila, škarje za različne materiale, strugalniki za odstranjevanje barve itd.

Kadar se moraš lotiti žic ali kakšnih drobnih delov, ti pridejo prav manjše klešče, večje pa potrebuješ pri nekaterih večjih popravilih. Če izbiraš dleto za obdelovanje lesa, izberi takšnega z ostrim in obstojnim rezilom ter udobnim ročajem.

Oglej si tudi ponudbo nastavkov za ključe in ključev, med katerimi so ti na izbiro nastavljivi, kombinirani ter nasadni ključi, ter ostalo ročno orodje, ki ti olajša vsakodnevna ročna opravila.

Pokaži več
19353 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
Aktualni nasveti
Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.
Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, prakt...
Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajo...
Razkritje nove barve leta je vedno razburljiv čas za dizajnerske navdušence, vendar je barvni inštitut Pantone za let...

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka