Išči med prikazanimi izdelki

Pincete

(21 izdelkov)

Prva misel na pincete nam zagotovo nariše in omisli tiste, ki se vsakodnevno uporabljajo v zdravstvu, pa kozmetiki, manikiri in pedikuri. A vsak mojster in mojstrica svojega doma, vrta, delavnice in garaže dobro ve, da so pincete nepogrešljive tudi v setu, zaboju z ročnim in delavskim orodjem.

Pri pincetah se osredotočaj predvsem na njihove dimenzije, dolžine, lahkotnost in preciznost izdelave. Namreč le na takšen način lahko natančno in kakovostno opraviš svoje delo ter se tako izogneš okornosti in oteženih opravil. Pincete se sicer ločijo na ploščate, ukrivljene, koničaste, ravne in krive. V prvi vrsti zatorej pred nakupom upoštevaj, kakšne pincete potrebuješ oziroma kakšne si želiš ali jih v svoji zbirki še nimaš, vsekakor najboljše pa bodo vsestransko uporabne in čim bolj funkcionalne.

Med pestro ponudbo pincet med drugim upoštevaj tudi material, iz katerega so izdelane. Največkrat je to kvalitetno nerjaveče jeklo, njihovo držalo pa naj bo kar se da oprijemljivo, da se s tem izogneš morebitnim zdrsom, s tem pa hitrejše, enostavnejše in učinkovitejše dokončaš potrebna opravila. Navadno se dobro oprijemljivost doseže z resastim držalom na sredini ogrodja, preostali del pa se razlikuje po že zgoraj opisanih oblikah konic.

Zagotovi si svojo popolno zbirko ročnega, delavskega orodja, ki jo zaokrožiš tudi s skrbno izbranimi kvalitetnimi pincetami. Prihraniti čas hoje po raznovrstnih trgovskih centrih in se ubrani pred zmedo sodobnejše vse večje in enormne količine različnih proizvajalcev ročnega, delavskega orodja. Preglej in primerjaj pincete med seboj in izberi tiste, ki bodo postale tvoj zaščitni znak in nepogrešljiv pripomoček na vsakem koraku in v vsaki delavski torbi.

Pokaži več
21 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka