Oprema za avtoakustiko

(275 izdelkov)

Potrebuje tvoj avtoakustični sistem malce prenove? Z vsakodnevnim razvojem je obstoječo tehnologijo vedno mogoče še nekoliko izboljšati. V kategoriji Oprema za avtoakustiko je teh pripomočkov zares veliko, zato si že pred nakupom oglej celotno ponudbo in poskrbi za enostavnejšo odločitev.

Možnosti za izboljšavo je precej, saj lahko najdeš različne LCD zaslone, daljinske upravljalnike, ohišja za nizkotonce, kondenzatorje, kable, pa razne okvirje, antene in še in še. Izbiraš lahko med produkti različnih proizvajalcev, med drugim Sonyjevimi, Pioneerjevimi, Blaupunktovimi in številnimi drugimi.

LCD zaslon je ena izmed nadgradenj, ki lahko precej izboljša kakovost vožnje sopotnikov. Vgraditi ga je mogoče na hrbtno stran prednjih naslonjal, tako da omogoča potnikom na zadnjih sedežih kratkočasenje s filmi ali različnimi posnetki. V zadnjem času so postali cenovno zelo dostopni, tako da najdeš primernega za vsak žep in okus.

Pomemben element v avtoakustiki počasi postajajo tudi daljinski upravljalniki. Lahko jih dodaš sistemom, ki upravljalnika primarno niso imeli, poskrbijo pa za še udobnejšo vožnjo, kjer imaš lahko vse pod kontrolo. Na voljo so daljinci različnih znamk, ponavadi pa ustrezajo zgolj radiem istega proizvajalca, zato se pred nakupom prepričaj, da je upravljalnik ustrezen.

Pomen kablov za kakovosten zvok je marsikdaj precej podcenjen, čeprav gre v resnici za zelo pomemben, praktično ključen del opreme. Kvalitetni in ustrezno zvezani kabli lahko namreč pomenijo razliko med povprečnim in odličnim zvokom. Prav zato posveti prav posebno pozornost nakupu primernih kablov, poskrbi pa tudi za pravilno vezavo na vse komponente sistema.

Pokaži več
275 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka