Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Kabli in podaljški

(3138 izdelkov)

Kako povezati domače komponente? Potrebuješ točno določen kabel in ga želiš kar najhitreje najti? Na tem mestu je to mogoče. Ponudba kablov je zares široka in zanimiva, ob podobnem pregledu pa lahko že pred nakupom najdeš izdelke, ki ustrezajo tvojim elektronskim napravam.

Na voljo so številni kabli, kot na primer HDMI in različni komponentni kabli, kabli za kitare, likalnike, prenosnike ter številni podaljški.

Zelo pestra je ponudba prednapetostnih zaščit, ki zagotavljajo, da vam priljubljenih elektronskih naprav ne bi sesul morebiten preobremenjen tok. Imajo enega ali več različnih zaščitenih izhodov oziroma vtičnic, kamor lahko priključiš različne naprave, kot so telefoni, televizije, kabelski sistemi …

Priljubljeni so tudi HDMI kabli, ki omogočajo kvaliteten prenos slike in zvoka. Dejstvo je, da vsi kabli niso enakovredni, saj se pri uporabi nekaterih uničujeta slika in zvok. HDMI kabel se uporablja pri povezavi televizije z računalnikom, PlayStationom in njima podobnimi napravami. Poleg običajnega HDMI kabla poznamo še HDMI mini.

Kabli za prenosnike so za lastnike tovrstnih naprav nepogrešljivi, saj omogočajo povezavo prenosnega računalnika s polnilcem, ki ga vključiš v napetostno omrežje. Preko kabla lahko baterijo v svojem računalniku ustrezno napolniš in ga določen čas uporabljaš brez električne energije, kabel pa v povezavi s polnilcem omogoča tudi uporabo prenosnika z neposrednim napajanjem iz električnega omrežja.

Najdeš tudi celo vrsto kablov, ki se uporabljajo v različne namene, denimo kable za kitaro, ki omogočajo delovanje električnih kitar, pa kable za likalnike in številne druge.

Pri nakupu moraš paziti, da so priklopi kablov ustrezni in se ujemajo z napravami, ki so jim namenjeni. Samo za primer: starejše televizije ne vsebujejo priklopa za HDMI kabel, zato so ti v tem primeru neuporabni.

več
3138 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka