Gradnja

Gradnja

Preurejaš svoj dom in zato iščeš najprimernejši ter najugodnejši material? Kakovost je zagotovo prioriteta, saj si nihče ne želi površno in nekvalitetno zgrajenega bivališča! Že pred nakupom preveri pestro ponudbo izdelkov za montažo in gradbeništvo ter si tako olajšaj odločitev.

Na voljo so izdelki, ki skrbijo za vizualni izgled tvojega doma in tisti, ki izpolnjujejo osnovne pogoje gradnje. Prvi so razne barve, laki, keramične ploščice ter les in lesni izdelki, v drugo kategorijo pa lahko uvrstimo gradbeni in elektro material, lepila in tesnila ter material za vodovod in odtoke.

Samo prava izbira barv in lakov naredi prostor topel in prijeten z bivanje. Poznamo barve za beljenje sten, fasadne barve in lake za les. Barve za stene lahko ustrezno in brezskrbno mešaš med seboj, bolj občutljive pa so barve za fasade, zato pri upravljanju z njimi sodeluj s strokovnjakom. Lak za les ima predvsem zaščitno funkcijo, saj lesne izdelke zaščiti pred razpadanjem.

Keramične ploščice so namenjene predvsem kuhinjskim površinam in kopalnicam, prostoru pa dajejo prav posebno energijo. Podobno je z lesnimi izdelki, kot so laminat, police in stenske obloge, ki prostoru, ob primerni namestitvi, dajejo toplino.

Na drugi strani je na voljo širok nabor gradbenega in elektro materiala. Pri prvem gre na primer za cement, malto in fugirno maso, ki v povezavi z različnimi tesnili lepili in kiti omogočajo fizičen obstoj hiše. Elektro material sestavljajo razne vtičnice, stikala, elektro omarice in vsi ostali pripomočki, ki tvojemu domu omogočajo oskrbo z električno energijo.

Vodovod in odtoke predstavljajo predvsem različne cevi (alumplast, alkaten…), ki omogočajo nemoteno oskrbovanje gospodinjstva z vodo.

Za zagotavljanje kakovosti je pri gradnji pomembno slediti predpisom, saj lahko kakršnokoli varčevanje z materialom pomeni slabšo kvaliteto in s tem tudi zmanjšano udobje in varnost v tvojem domu.

Pokaži več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka