Speedminton

(15 izdelkov)

Obožuješ badminton, vendar si želiš nekaj več? Če prisegaš na hitrost, je zate prava izbira speedminton! Na trgu športne opreme je na voljo pestra izbira opreme za speedminton, med katero se ti je verjetno težko odločiti. Da si olajšaš izbiro, preveri celotno ponudbo že pred nakupom.

Speedminton postaja v zadnjih letih vse bolj priljubljena igra. Gre za hitrostni badminton, pri čemer je igra zelo podobna s to razliko, da je žogica težja, igra pa poteka hitreje. Nekoliko drugačno je tudi igrišče, ki je sestavljeno iz dveh 5,5-metrskih kvadratov, med igralci pa ni mreže.

V kategoriji opreme za speedminton najdeš loparje, igralne komplete ter žogice. Loparji so podobni tistim za squash. Posamezni loparji so najbolj primerni za profesionalne tekmovalce, medtem ko začetniki običajno izberejo igralni komplet, ki že vsebuje vse za nemoteno igro.

Posebnost speedminton žogic je, da dosežejo hitrost tudi do 290 km/h, aerodinamičnost pa zagotavlja njihova oblika in teža. V primerjavi z drugimi žogicami dosegajo bolj natančen let in večjo razdaljo, dodatna prednost pa je, da se nekatere speedminton žogice svetijo v temi.

več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka