Fax naprave

Se giblješ v okolju, kjer za pošiljanje in prejemanje dokumentov ne zadostuje elektronska pošta? Poslovni svet zaradi delikatnosti dokumentov uporablja različne fax naprave, s katerimi pomembne podatke, za katere ne želiš, da jih še kdo vidi, brez skrbi pošlješ naslovniku. Internetne alternative imajo namreč to slabost, da dokumente lahko kdo prestreže.

Pred nakupom pozorno premisli, v kakšne namene bo naprava uporabljena, preglej različne izdelke in izberi pravi fax za tvoje potrebe.

V kategoriji Fax naprave najdemo najbolj znane blagovne znamke naprav, kot so Canon, Panasonic in Philips. Fax naprave uporabljamo z namenom pošiljanja in prejemanja dokumentov preko telefonske linije. Pred nakupom pozorno preglej tehnične lastnosti, kakovost in posebne funkcije, ki jih naprava ponuja. Uporaba je enostavna in ne zahteva veliko znanja, saj v napravo le vstaviš list papirja s podatki, odtipkaš številko prejemnika in pritisneš pošlji. Poznamo analogne in digitalne fax naprave. Analogni faxi danes skorajda niso več v uporabi, saj so zaradi napredka tehnologije precej bolj praktični digitalni faxi. Različni tipi faxev se razlikujejo po kakovosti tiskanja, ki ga omogočajo.

Ločimo brizgalne fax naprave, ki zagotavljajo srednjo kakovost tiskanja in laserske fax naprae, ki poskrbijo za še boljši tisk. Uporaba laserskih faxov je najbolj priporočljiva v pisarniških okoljih, kjer je dnevno veliko pošiljanja in prejemanja dokumentov. V ponudbi najdeš fax naprave, ki delujejo kot multifunkcijski tiskalniki, ki obenem omogočajo tiskanje, pošiljanje, kopiranje in skeniranje dokumentov.

Priporočljiva lastnost je tudi možnost pošiljanja več prejemnikom hkrati in shranjevanje faxov (število strani, ki jih naprava shrani), ko je naprava brez papirja. Telefax omogoča tudi shranjevanje določenega števila telefonskih številk, na zaslonu pa se pri nekaterih izdelkih v ponudbi prikaže tudi številka klicatelja, prav tako lahko prilagodimo pisavo na dokumentu.

preberi več
Cena
MIN MAX

Hitrost modema (v Kbps)

MIN MAX

Hitrost prenosa (s/stran)

MIN MAX

Kopiranje

Ločljivost tiska (v dpi)

Skener

Spomin (št. strani)

MIN MAX

Telefon

Tiskalnik

Nakupovalni nasveti

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Fax je nepogrešljiva naprava v pisarnah

Ko iščete telefax naprave bodite pozorni na ceno, kakovost in posebne funkcije. Fax naprave uporabljamo ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka