Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Izbor zadnjih klicanih številk

LCD zaslon

Prikaz identifikacije klica

Prostoročno telefoniranje

Tip aparata

Tajnica

Telefonski imenik

Vrvični telefoni

(63 izdelkov)

Potrebuješ stacionarni telefon, pa nočeš ves čas preverjati, ali imaš še dovolj polno baterijo? Pravi zate je v tem primeru vrvični stacionarni telefon, ki nudi vse osnovne funkcije klicanja, poleg tega pa je njegova uporaba zelo enostavna. Pred nakupom primerjaj ponudbo različnih izdelkov in izberi telefon, ki najbolje ustreza tvojim željam.

V kategoriji Vrvični telefoni med proizvajalci vrvičnih stacionarnih telefonov prednjačita Panasonic in AEG. Kljub temu da se stacionarni telefoni vedno bolj umikajo mobilnim, so vrvični telefoni še vedno aktualni. Primerni so za pisarno ali dom in imajo poleg preprostega delovanja in dobrega zvoka tudi druge pozitivne lastnosti, med katerimi je napajanje preko elektrike, zato ni potrebno skrbeti, kako polna je baterija.

Pred dokončno izbiro se naprej osredotoči na tip telefona, ki je lahko analogni ali digitalni. Med ponudbo so telefoni z možnostjo izbora zadnjih klicanih številk, če pa te možnosti ne potrebuješ, najdeš tudi izdelke le s povsem osnovnimi funkcijami. Prav tako lahko primerjaš med napravami, ki prikažejo identiteto kličočega, spet odvisno od tvojih potreb. Oglej si tudi telefone z možnostjo prostoročnega telefoniranja ali telefone z možnostjo shranjevanja številk v imenik. V kolikor je v telefon vgrajen zaslon, imaš možnost nastavitve datuma in ure, namestiš si lahko glasovno pošto in prejemaš obvestila o stroških pogovora ali čakajočem klicu.

več
63 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka