Oglaševanje

Pridružite se več kot 400 spletnim trgovcem, ki oglašujejo na vodilni slovenski platformi za primerjalno nakupovanje in dvignite prepoznavnost blagovne znamke. Dosezite takojšnji porast prodaje in potencialne stranke s ciljanjem v specifični kategoriji pretvorite v kupce.

8 milijonov

OGLEDOV MESEČNO

1 milijon

OBISKOVALCEV MESEČNO

95% doseg

SPLETNIH KUPCEV V SLOVENIJI

Pregled oglasnih formatov

 • Displaying advertising Spodbudite uporabnike k nakupu
  • Abrakadabra mobile
  • Mobile slider
  • Billboard
  • Background
  • Abrakadabra
  • Abrakadabra+
  • Video (home)
  • Video (category)
  • Box


  Mobilni format, ki vpliva na vse nakupne faze uporabnika. Prikazan je med izdelki kategorij (2x) in na izdelčnih straneh (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, izdelčne strani


  Mobilni format, ki vpliva na vse nakupne faze uporabnika. Prikazan je med izdelki kategorij (2x) in na izdelčnih straneh (1x).

  DIMENZIJA
  355 x 120 px, 340 x 120 px, 300 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, izdelčne strani


  Desktop format, ki najbolje deluje v fazi nakupnega zavedanja in raziskovanja. Na obiskovalce pusti močan vtis, saj je odlično viden na vseh pozicijah.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px (razširljivo) ali 970 x 250 px

  POZICIJA
  Vstopna stran, L1, L2, L3


  Desktop format, ki na obiskovalce najbolje deluje v začetnih fazah nakupa. Stopnja vidnosti tega formata je zelo visoka, saj zasede obe strani zaslona.

  DIMENZIJA
  1920 x 1000 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, izdelčne strani


  Desktop format, ki vpliva na vse nakupne faze uporabnika. Prikazan je med izdelki kategorij (2x) in na izdelčnih straneh (1x).

  DIMENZIJA
  610 x 100 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, izdelčne strani


  Predstavlja desktop oglasni format za natančno in napredno ciljanje uporabnikov. Prikazan je na izdelčni strani, nad vsemi prikazanimi ponudbami.

  DIMENZIJA
  610 x 120 px

  POZICIJA
  L1, L2, L3, izdelčne strani


  Video na vstopni strani predstavlja desktop oglasni format, ki na obiskovalce na začetku nakupnega procesa naredi močan vtis in zagotavlja visoko vidnost.

  DIMENZIJA
  970 x 90 px ali 970 x 250 px (oba razširljiva)

  POZICIJA
  vstopna stran


  Video znotraj kategorije predstavlja desktop oglasni format, ki pusti močno sporočilo uporabnikom, ki so trenutno v fazi raziskovanja in zavedanja.

  DIMENZIJA
  640 x 360 px ali 640 x 480 px

  POZICIJA
  L2, L3


  Desktop oglasni format, ki najbolje deluje na začetku nakupnega procesa. Prikazan je na dveh pozicijah ob seznamu izdelkov in vam omogoča dvojno izpostavitev vsebin.

  DIMENZIJA
  300 x 250 px

  POZICIJA
  vstopna stran, L1, L2, L3, izdelčne strani
 • Nasvet Prepričajte z vsebino in informacijami

  Uspešna in preverjena oblika komuniciranja s potencialnimi kupci je tudi objava novice. Z uporabniki Ceneje.si lahko na naši podstrani Nasveti skomunicirate prednosti določenega izdelka, predstavite nov produkt ali prodajno akcijo in tako izkoristite številne prednosti komunikacije s potencialnimi kupci, ki vam lahko prinese odlične rezultate. Vsebino pripravljeno v obliki teksta, slike, videa in povezav na vašo spletno stran objavimo med našimi nasveti.

  • Izpostavitev nasveta na naši vstopni strani (Gregi grafika – screenshot mobile HP s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
  • Izpostavitev nasveta v naših e-novicah
  • Izpostavitev nasveta znotraj določene kategorije izdelkov (Gregi grafika – screenshot mobile kategorije s poudarjeno pozicijo nasveta ali ikona)
 • Retargeting Oglašujte uporabnikom tik pred nakupom

  Prehitite svojo konkurenco s ponovnim ciljanjem, ki ga namesto vas opravimo mi. Z našo pomočjo lahko poiščete točno tiste ciljne kupce, ki so si vaše izdelke v izbranih kategorijah že ogledovali.

  S ponovnim ciljanjem jih nato ponovno nagovorimo in tako vaš oglas komuniciramo samo tistim uporabnikom, ki jih zanima nakup izdelkov iz vaše kategorije.

 • E-novice Dostavite svojo vsebino v pisni obliki

  Ceneje.si razpolaga s 57.000 e-naslovi uporabnikov, ki so naročeni na prejemanje e-novic in 9.000 e-naslovi uporabnikov, ki so naročeni na prejemanje e-katalogov. Uporabnike 2x tedensko obveščamo o novostih na spletni strani, zanimivih izdelkih in z njimi delimo praktične nasvete za pametno nakupovanje. E-novice in e-kataloge pošiljamo s pomočjo svetovno znanega orodja za pošiljanje e-pošte Mailchimp, ki omogoča visoko dostavljivost in odlične rezultate. Po zaključku pošiljanja vaše kampanje vam pripravimo in posredujemo vse potrebne statistike za oceno uspešnosti kampanje. Izkoristite naslednje možnosti izpostavitve:

  • predstavitev vašega podjetja
  • izpostavitev nasveta ali PR članka
  • izpostavitev top izdelka
  • izpostavitev kataloga
 • Co-marketing Sodelujte v partnerskih oglaševalskih akcijah

  Nudimo vam pomoč pri oglaševanju vaše spletne trgovine in produktov, ki jih prodajate v povezavi z matično blagovno znamke izdelkov. Dolgoletne izkušnje in povezave s priznanimi blagovnimi znamkami nam omogočajo, da vas z njimi povežemo in poskrbimo za co-marketing na nivoju deljenega budgeta. Primer je screenshot comarketinga med Philips in Mimovrste ali Beko in Bigbang

 • Nagradna igra Izpostavite produkt in povečajte e-mailing bazo

  Z našo pomočjo lahko enostavno in hitro povečate svojo email bazo z GDPR skladnimi kontakti. Izvedbo nagradne igre prepustite našim marketinškim strokovnjakom, ki bodo za vas pripravili ustrezno pristajalno stran, potrebne grafične materiale, splošne pogoje nagradne igre in poskrbeli za plačano promocijo preko različnih marketinških kanalov (Email, Facebook, Push notifications, Display advertising,...).

 • Znamka Oglašujte na strani svoje blagovne znamke

  Želite svojo ponudbo izpostaviti na izdelčnih straneh, ki vsebujejo zgolj izdelke določene blagovne znamke? Pri nas je to mogoče! Želene oglasne pasice bodo tako prikazane uporabnikom, ki iščejo produkte točno določenega proizvajalca, na izdelčnih straneh z določeno znamko (ne glede na nivo posamezne kategorije). Primer https://www.ceneje.si/Proizvajalec/30/philips

 • Trgovina Oglašujte na podstrani spletne trgovine

  Želite svojo ponudbo izpostaviti na izdelčnih straneh, ki vsebujejo zgolj izdelke določene spletne trgovine? Oglaševalske kreative v tem primeru izpostavimo na strani trgovine, ki vsebuje zgolj izdelke točno določenega trgovca (ne glede na nivo posamezne kategorije). Tako boste lahko svoje ponudbe predstavili spletnim uporabnikom, ki prisegajo na točno določeno spletno trgovino.

 • Katalogi Umestite svoj katalog med trenutno aktualne

  Število uporabnikov, ki prelistavajo fizične kataloge, je v zadnjih letih drastično upadlo. Prav zato je naša podstran Katalogi idealna za izpostavitev vaših aktualnih prodajnih katalogov. Visok mesečni obisk te podstrani ustvarja idealne pogoje za širšo vidnost vaših aktualnih in akcijskih ponudb, hkrati pa vam prihrani številne stroške povezane s tiskom.

Pišite nam za pripravo posebne ponudbe

* Obvezno izpolni
* Obvezno izpolni
* Obvezno izpolni
(+386)59 099 920

Zahvaljujemo se vam za poslano sporočilo.


V najkrajšem možnem času se vam bomo oglasili.

Ceneje.si ni spletna trgovina, zato se za vse informacije o izdelkih obrni na spletno trgovino, ki ga prodaja. Nameni obdelave, način hrambe in varovanja osebnih podatkov ter tvoje pravice so opisani v Pravilih o zasebnosti.

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2020 Ceneje d.o.o., del skupine Rockaway
 • Jeftinije.hr
 • Idealno.rs
 • Idealno.ba