Vse v enem (multifunkcijski)

Je računalniška miza premajhna za vse pripomočke in naprave, ki jih potrebuješ? Razmišljaš o nakupu večje mize? Nikar. Z nakupom multifunkcijske naprave lahko namreč zmanjšaš količino računalniških pripomočkov in kljub temu ohraniš vse prednosti, ki jih nudijo.

Preglej raznoliko ponudbo izdelkov in si tako olajšaj izbiro multifunkcijske naprave, ki ti bo okoli računalnika prihranila precej centimetrov.

Kategorija Vse v enem združuje multifunkcijske naprave, ki bodo zamenjale tvoj skener, tiskalnik in fotokopirni stroj. Med bolj priljubljenimi blagovnimi znamkami so HP, Canon, Lexmark, Xerox in Philips. Z nakupom takšnega tiskalnika se ne prikrajšaš za zmogljivosti, temveč delo kvečjemu postane bolj organizirano in miza funkcionalno opremljena. Enostavna uporaba, sprejemljiva cena in manjše zahteve po prostoru multifunkcijske naprave postavljajo ob bok standardnim tiskalnikom, fotokopirnim strojem in skenerjem. Vse bolj priljubljene so tudi na poslovnem in ne le osebnem področju.

Pred izbiro se najprej osredotoči na možnosti naprave, ki jih pri svojih opravkih potrebuješ. V ponudbi so raznoliki tiskalniki, ki poleg tega tudi fotokopirajo in skenirajo, vendar lahko izbereš napravo, ki ima le možnost skeniranja in tiskanja, če drugih funkcij ne potrebuješ. Nekatere naprave imajo možnost pošiljanja in sprejemanja faxov, ki so posebno priročni v poslovnem okolju. »Vse v enem« naprave se razlikujejo po hitrosti črno-belega in barvnega tiskanja, ki se gibljejo od 10 do več kot 40 strani na minuto. Tiskanje le lahko eno- ali obojestransko. Z računalnikom jih povežeš preko USB vtičnice oziroma WiFi povezave, pogosto lahko v napravo vstavimo tudi spominsko kartico.

Primerjaj brizgalne in laserske multifunkcijske naprave, med katerima je glavna razlika v prvi vrsti cena in hitrost tiskanja. Katerega izbrati? Če nameravaš tiskati predvsem fotografije in podobno, posezi po brizgalnem tiskalniku, saj, čeprav je cena barve višja in čas tiskanja daljši, imamo nadzor nad postopkom in barve so zelo žive. Če ti barve ne pomenijo toliko in tiskalnik potrebuješ za občasno tiskanje različnih šolskih, študijskih in službenih nalog, je priporočljivo imeti črno-beli laserski tiskalnik, ki z eno kartušo natisne okoli 3000 strani, barvni brizgalnik z eno ali več kartušami (odvisno od modela) namreč natisne okoli 1000 strani.

več
Cena
MIN MAX

Skener

Fotokopiranje

Zaslon

Hitrost barvnega tiskanja (v str/min)

MIN MAX

Hitrost črnobelega tiskanja (v str/min)

MIN MAX

Čitalec spominskih kartic

Zaloga papirja

MIN MAX

Pomnilnik (v MB)

MIN MAX

Nakupovalni nasveti

Za nakup izbranih modelov tiskalnikov HP LaserJet do konca julija bo HP strankam vrnil do 50 evrov.

Ob nakupu izbranih modelov tiskalnikov HP LaserJet do konca julija ,HP kupcem ponuja cashback, vračilo ...

Priporočite HP Instant Ink prijatelju do konca januarja in oba bosta prejela tri mesece brezplačnega tiskanja

HP Instant Ink je naročniška storitev za črnila in tonerje, ki modernizira tiskanje s prihranki do 70 ...

Kako izbrati multifunkcijski tiskalnik?

Tiskanje, skeniranje in kopiranje v eni napravi? Danes je to tehnološki standard za vse multifunkcijske ...

Kako najbolj pametno izkoristiti digitalni bon '22?

Digitalni bon je dobroimetje v vrednosti 150 €, ki ga lahko unovčite do 30. 11. 2022 za nakup računalniške ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
493 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka