Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Nadzorne (IP) kamere

(1247 izdelkov)

Varnost je v vsaki hiši in v vsakem stanovanju, prav tako pa tudi v poslovnih stavbah, pisarnah in delavnicah na prvem mestu. Predvsem v večjih mestih, vse bolj pa tudi v oddaljenih vaseh in samotnih krajih izredno pomembno in priporočeno postaja posegati po raznovrstnih nadzornih (IP) kamerah. Z njimi najenostavneje poskrbimo za zmanjšanje nepotrebnega strahu, povečamo stopnjo zaščite in ugodja, prav tako pa nepridipravom otežimo delo pred pobegom. Izogni se nepotrebnim nesrečam, nepridipravom in morebitnim neljubim dogodkom tudi ti, in sicer najlažje to storiš tako, da prebrskaš in zase, za svojo družino, svoj dom, delavnico, pisarno ali poslovno stavbo izbereš najprimernejšo nadzorno (IP) kamero.

Pri nadzornih kamerah lahko izbiraš tako med IP kot tudi med PoE kamerami. Ne glede na to, s katero se spogleduješ, pazi in pozorno spremljaj vse njihove tehnične posebnosti oziroma lastnosti, ki jih namesto na etiketah v trgovskih centrih, pri nas na spletni strani ceneje.si lahko najdeš pod opisi vsakega posameznega izdelka. Tu smo pripravili tudi največjo primerjalno paleto nadzornih (IP) kamer, med katero se zagotovo najde tudi idealna zate ter najprimernejša in najustreznejša za varovanje in nadzor tvojih prostorov.

Med izbiranjem oziroma odločanjem prave in najprimernejše nadzorne (IP) kamere se v prvi vrsti osredotočaj na njen namen ter želeno postavitev. Potrebno je namreč upoštevati postavitev nadzorne kamere bodisi v notranje prostore ali okolico hiše, stanovanja oziroma katerega koli drugega nadzorovanega objekta. Le s primerno nadzorno (IP) kamero lahko zavaruješ in nadzoruješ raznolike kote občutljivih poslovnih področij, skladišč, vhodov, dovozov in podobno. Preden opraviš dokončno dejanje na blagajni oziroma preden naročiš novo nadzorno (IP) kamero, preglej tudi njeno zmogljivost, resolucijo, povezovanje in senzor, pa objektiv, možnost vidnega kota, priloženo anteno, težo, s tem pa primerno nosljivost in stabilnost. Med pomembne kriterije za najboljšo izbiro sicer uvrsti še ostale dimenzije, maksimalno hitrost ter tip signala.

Pokaži več
1247 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka