Knjige in literatura

Branje lahko predstavlja odličen način sprostitve ali novo iztočnico za razmišljanje, zato so knjige za vsakogar nepogrešljive prijateljice. Si želiš napetega branja v prostih uricah? Morda potrebuješ strokovni priročnik, s katerim si lahko pomagaš pri novem hobiju, ali pa izbiraš popolno darilo za katerega od bližnjih? Še pred nakupom preveri široko ponudbo, ki ti olajša izbiro!

Med leposlovnimi deli, ki ti nudijo sproščujoč potop v zanimivo zgodbo, najdeš tako trdo vezane knjige kot priročne žepnice, medtem ko lahko svoja obzorja širiš s pomočjo pestre ponudbe enciklopedij in strokovnih priročnikov. Ti vsebujejo kopico znanja o vrtnarjenju, zdravem prehranjevanju, negi otrok, vzgoji živali, računalništvu in celo vedeževanju. Seveda ne manjkajo kuharske knjige s slastnimi in mamljivimi recepti, ki sodijo v vsako pravo kuhinjo in ti omogočajo, da goste očaraš z vrhunskim obrokom.

Najmlajše bo razveselila pisana ponudba otroških knjig in slikanic s poučnimi zgodbicami, poleg tega so za malčke na voljo kartonke, s katerimi spoznavajo svet tudi preko tipanja. Za malce večje otroke so tu zanimive knjige, preko katerih se na zabaven način učijo seštevanja, odštevanja in tujih jezikov. Srednješolci si lahko ogledajo praktične zgibanke za različne naravoslovne predmete, ki vsebujejo sistematično razdelano preglednico formul, zakonov in razlag z grafičnimi ponazoritvami.

Za ljubitelje tehnologije je kot nalašč ponudba e-knjig, med knjigami z erotično vsebino pa najdeš tako priročnike, ki ti pomagajo na vznemirljiv način obogatiti intimno zvezo, kot napete erotične zgodbe, ki burijo domišljijo. Ponudba je več kot pestra, zato razišči ponudbo in izberi pravo čtivo zase!

preberi več

Ne spreglej

Nakupovalni nasveti

Nate čaka najboljše poletno branje!

Hočeš med poležavanjem na plaži početi še kaj koristnega? S seboj na počitnice vzemi dobro knjigo in ...

Katere knjige vzeti letos s seboj na plažo?

Poletne počitnice predstavljajo tisti čas, ko večkrat poprimemo za dobro knjigo in se prepustimo bralskim ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 2 letoma

Knjiga Ana Kersnik Žvab: Joga za nosečnice:

Knjiga Ana Kersnik Žvab: Joga za nosečnice: jogijski priročnik za varno in aktivno nosečnost

Toplo priporočam tudi drugim mamicam.

Pred 2 letoma

Anja Mugerli: Zeleni fotelj

Anja Mugerli: Zeleni fotelj

Odlično branje!

Pred 4 leti

Knjiga Rhonda Byrne: The Secret

Knjiga Rhonda Byrne: The Secret

Res odlična knjiga, lahko rečem samo da se človek ob njej zamisli in začne čisto drugače gledat na življenje. Priporočam branje!

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin počakaj trenutek ...

User: 54.92.182.0 891645211

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.