Športna oprema in prehrana

Športna oprema in prehrana

Se intenzivno ukvarjaš s športom? Ne glede na to, ali je tvoja aktivnost ljubiteljska ali profesionalna, moraš poskrbeti za ustrezno prehrano. Morda pa želiš še bolj učinkovito spremljati svoj vsakodnevni trening in kupuješ GPS uro ali športni merilec. Da si olajšaš izbiro, vnaprej preveri ponudbo različnih modelov in znamk, jih primerjaj med seboj in poišči najprimerneje zase.

V kategoriji športne opreme in prehrane najdeš različne športne dodatke, kot so torbe in nahrbtniki za šport, športna očala ter pokali in medalje. Podkategorija športne prehrane obsega vse od aminokislin, beljakovin / proteinov in dodatkov za energijo ter vzdržljivost do kreatina, gainerjev, glutamina, maščobnih kislin, vitaminov in mineralov ter ostalih izdelkov s področja prehrane za športnike.

Če se intenzivno ukvarjaš s športom, zagotovo potrebuješ GPS uro ali merilec. V tej skupini si lahko že pred nakupom ogledaš ponudbo GPS ročnih enot, različnih modelov in znamk merilcev ter športnih ur in dodatkov za merilce.

Če pogosto spremljaš svojo najljubšo športno ekipo in igralce spodbujaš z navijanjem, si oglej tudi ponudbo navijaškega kotička, ki obsega navijaška oblačila, rekvizite ter navijaške pripomočke, kot so figurice, plakati, brisače, obeski in broške.

Pokaži več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka