Trampolini

Razmišljaš o nakupu trampolina za otroško zabavo na domačem vrtu ali pa morda izbiraš vadbeni trampolin? Gre za zelo učinkovito telovadno orodje, ki ti pomaga krepiti ravnotežje, kondicijo in koordinacijo telesa, hkrati pa poskrbi tudi za ure in ure kratkočasja za otroke. Preden se odločiš za nakup, preveri ponudbo na tržišču, med seboj primerjaj različne vrste trampolinov in poskrbi za pravo odločitev.

V kategoriji Trampolini so ti na voljo otroški trampolini ter tudi takšni, ki so namenjeni vadbi doma ali v fitnesu, izbiraš pa jih lahko glede na širino in največjo dovoljeno obremenitev.

Za večjo varnosti pri uporabi trampolina lahko poskrbiš, če izbereš takšnega z vključeno zaščitno mrežo, ki zagotavlja varnostno razdaljo do palic. Ukrivljen spodnji del nog trampolina skrbi za večjo stabilnost med skakanjem, če v prvi vrsti prisegaš na varnost, pa pred nakupom preveri, ali izbrani trampolin izpolnuje tudi različne varnostne standarde in certifikate (GS, EN-13219 ...). Če nameravaš trampolin namestiti na vrt in ga tam pustiti celo leto, poskrbi, da so sestavni deli prilagojeni različnim vremenskim razmeram.

V isti kategoriji ti je na voljo tudi dodatna oprema za trampoline, med katero najdeš zaščitne mreže, ponjave in šotore za zaščito igrala, zaščitna krila, ki preprečujejo dostop pod skakalno površino, stopnice, vzmeti ter zaščitne obrobe.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

YOYOFACTORY yoyo Velocity

v Tojeto.info

od 16,90 €

Pogo palica (za 50kg)

v Tojeto.info

od 48,80 €

pogo palica (za 80kg)

v Tojeto.info

od 64,90 €

Pogo palica (za 30kg)

v Tojeto.info

od 47,90 €

Komentarji

Pred 2 letoma

Zaščitna mreža za trampolin 305 cm, 8 palic

Zaščitna mreža za trampolin 305 cm, 8 palic

Ta mreža za trampolin v isti velikosti je pa tukaj cenejša: http://www.fitnesshop.si/zascitna-mreza-za-trampolin-305-cm-479

Pred 5 leti

Odskočna ponjava za trampolin 305 cm

Odskočna ponjava za trampolin 305 cm

Pred hišo smo že leta nazaj, ko to še ni bilo tako popularno, postavili trampolin, in smo ga imeli tudi čez zimo kar tam, zato se je ponjava uničila. Zamenjali smo jo s to in moram reči, da je še boljša kot prejšnja, saj se da delati zelo visoke skoke. Lahko samo pohvalim.

266 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.