Dodatna oprema za avdio in video

Želiš osvežiti svoj domači avdio video sistem, ker določene opreme nimaš ali pa je ta v okvari? Dodatna oprema za različne elemente te lahko reši iz zagate in ti pomaga postaviti tvoje domače naprave na kar najvišji nivo delovanja. Že pred nakupom si oglej celotno ponudbo in odkrij, kaj ti ta lahko ponudi.

Na voljo so različni kabli, konektorji, pretvorniki signala, dodatna oprema za televizije in MP3 predvajalnike ter številni CD predvajalniki.

Razni kabli in podaljški bodo poskrbeli za povezovanje različnih naprav, odvisno od vrste kabla. V povprečnem gospodinjstvu pogost nakup predstavljajo predvsem HDMI kabli, popularne pa so tudi različne prenapetostne zaščite, ki tvoje naprave zavarujejo pred nenadzorovanimi udari električnega toka. Med konektorji in pretvorniki signala lahko najdeš tudi številne adapterje ki so zelo uporabna in pogosta zadeva v rabi avdio video naprav.

V dodatni opremi za televizorje najdeš različne daljinske upravljalnike, s katerimi nadomestiš morebitne izgubljene ali okvarjene, na voljo pa so tudi sprejemniki, nosilci, antene in ostala uporabna oprema.

Svoj MP3 predvajalnik lahko opremiš z novimi slušalkami, zvočniki, etuiji in kabli, na voljo pa so tudi različni polnilci, s katerimi lahko napolniš svojo napravo.

V isti kategoriji lahko najdeš tudi raznovrstne CD predvajalnike, ene bolj, druge manj napredne. Ti lahko vsebujejo različne izhode, podpirajo različne formate, ločujejo pa se tudi glede na to, ali so prenosni ali fiksni. Prenosni že vsebujejo lastne zvočnike, na fiksne pa moraš priklopiti svoje.

Pri nakupu moraš paziti predvsem, da izbereš ustrezno opremo, ki je kompatibilna s tvojo napravo, sicer si z njo ne moreč kaj dosti pomagati.

preberi več
Nasveti 0
Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin spodaj označiš "nisem robot".

User: 54.224.18.114 250249813

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2017 Ceneje d.o.o.