Dopolnila za energijo

(79 izdelkov)

Prehranska dopolnila za energijo so idealna vse posameznike, ki živijo stresno življenje, se prehranjujejo nezdravo ali pa imajo pomanjkanje časa. Skupaj z onesnaženostjo zraka je to idealna kombinacija za izgubo življenjske energije. Da bo telo ponovno vzpostavilo ravnotežje in da bo premagalo izčrpanost vsakemu takšnemu posamezniku priporočamo jemanja dodatnih prehranskih dopolnil za energijo.

Takšna prehranska dopolnila so večinoma izdelana iz enostavnih sladkorjev, ki skrbijo za hitro absorbcijo v telo in vsebujejo številna hranila, ki dvignejo nivo energije. Pogosto vsebujejo sestavine kot so na primer matični mleček, različna super živila, vitamine in prečiščevalne elemente. Zelo pomembno pri takšnih dopolnilih je, da ne presežemo predpisanih vrednosti, saj na tak način lahko posledično ogrozimo svoje zdravje.

Previdni moramo biti tudi pri sami izbiri sestavin, saj takšna dopolnila pogosto vsebujejo kofein in druge energijsko bogate sestavine, ki lahko pospešijo srčni utrip, nas poživijo in zato niso primerne za različne bolnike in za določena obdobja dneva. Z vnosom sestavin za dvig energije lahko preprečimo izgorelost, zmanjšamo anemičnost, premagamo vsakodnevne psihične in fizične obremenitve in se znebimo prostih radikalov, ki negativno vplivajo na telo in povzročajo različne tipe bolezni.

Pokaži več
79 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka