Išči med prikazanimi izdelki

Karaoke

(200 izdelkov)

Želiš prirediti nepozabno karaoke zabavo za svoje domače, prijatelje ali sodelavce? Obožuješ prepevanje znanih pesmi in se želiš preizkusiti tudi pri prepevanju preko mikrofona in zvočnika? Če želiš doseči veličasten koncertni efekt, potem nujno potrebuješ popolno opremo za karaoke.

Kaj so karaoke?

Karaoke so svoje ime dobile z združitvijo japonskih besed »kara« in »okesutora«, ki v prevodu pomenita prazen orkester.

Karaoke predstavljajo obliko interaktivne zabave, kjer amaterski pevci s pomočjo vnaprej posnete glasbe zapojejo s pomočjo mikrofona in dodatnega ozvočenja. Vnaprej posneta glasba je običajno instrumentalna, besedila pa se amaterskim pevcem prikazujejo na ozadju s pomočjo premikajočega teksta, ki pevca vodi skozi pesem in označuje pričetek in konec posameznega dela skladbe.

Karaoke predstavljajo izjemno zabaven način druženja in so v zadnjih 20 letih pridobile ogromno popularnost predvsem na področju azije, evrope in amerike.

Karaoke zvočnik / Karaoke set

Set za karaoke je običajno sestavljen iz karaoke zvočnika, mikrofonov (žičnih ali brezžičnih), matrice, prenosnega računalnika in ekrana za prikazovanje seznama pesmi in glasbenih tekstov. Ozvočenje za karaoke je običajno sestavljeno iz enega ali več profesionalnih prenosnih avdio zvočnikov, ki omogočajo brezžično predvajanje glasbe z vseh tipov računalniških ali mobilnih naprav. Na zadnji strani imajo običajno nadzorno ploščo, kjer je mogoče uravnavati glasnost, nastavitve mikrofona, predvajano zvrst in podobno. Profesionalni zvočniki imajo običajno priložen tudi daljinec.

Zvočniki se med seboj razlikujejo glede na frekvenco dosega, ki določa polmer, v katerem sistem akustično še deluje. Takšni karaoke seti lahko brez polnjenja delujejo tudi do več ur, poleg brezžične bluetooth povezave pa omogočajo tudi neposredno predvajanje MP3 formatov z USB in SD priključki, fizično pa jih lahko povežeš tudi z mešalno mizo, računalnikom ali CD predvajalnikom. Zvočniki običajno vsebujejo 2 vhoda za mikrofon, pogosto pa omogočajo tudi ločeno upravljanje mikrofonov, kar je še posebej zaželeno na večjih dogodkih. Pred vsakim nakupom torej nujno preveri pestro ponudbo v različnih spletnih trgovinah in kupi izdelek po najboljši ceni.

Akcije karaoke zvočnikov

Te zanima akcijska ponudba karaoke zvočnikov? Potem jo preveri na strani posebej namenjeni akcijam karaoke zvočnikov in opreme.

Pokaži več
200 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka