Tiskalniki, skenerji

Pogosto tiskaš fotografije, seminarske naloge ali kakšne pomembne dokumente? So velike količine tiskanja tvoje vsakdanje opravilo in potrebuješ novo napravo? Pred nakupom preveri zanimivo ponudbo tiskalnikov in skenerjev, izdelke primerjaj med seboj ter si tako poenostavi odločitev.

V kategoriji Tiskalniki, skenerji so na voljo raznoliki tiskalniki (foto, brizgalni, laserski, iglični), skenerji, multifunkcijske naprave in drugi dodatki, s katerimi tiskanja ne bo več spremljal stres.

Foto tiskalniki so namenjeni predvsem profesionalnemu tiskanju fotografij, za katere potrebujemo foto papir. Najboljši tiskalniki omogočajo tudi običajno tiskanje in jih odlikuje relativna hitrost tiska. Boljšo kakovost natisnjenih fotografij pa zagotavlja ločljivost oziroma resolucija tiskanja, ki mora biti za čim bolj čisto sliko in profesionalen videz dovolj visoka.

Med INK-JET tiskalniki najdemo brizgalnike z različnimi lastnostmi, med katerimi največ pozornosti nameni hitrosti in kakovosti tiskanja ter možnosti dvostranskega tiska. Posebej primerni so za tiskanje različnih dokumentov in nalog, ki lahko vsebujejo slikovno gradivo, in sicer nekajkrat tedensko. V kolikor vsakodnevno tiskaš velike količine dokumentov in ne želiš izgubljati časa, preveri ponudbo laserskih tiskalnikov, ki v primerjavi z brizgalnimi z eno kartušo zdržijo bistveno dlje časa, večja pa je tudi hitrost tiskanja.

Kategorija igličnih tiskalnikov združuje tiskalnike, ki po videzu in tehniki tiskanja spominjajo na pisalni stroj. Na voljo so tiskalniki z različnim številom iglic, kar vpliva na kakovost in gostoto tiska. Najbolj primerni so za tiskanje položnic ali računov in se dobro znajdejo s tiskanjem na neskončni papir.

Preslikovanje starih fotografij na računalnik ali skeniranje dokumentov bo mnogo lažje z uporabo optičnega čitalnika oziroma skenerja. Ob nakupu skenerjev je potrebno pozornost nameniti predvsem ločljivosti in barvni globini ter možnosti računalniškega obdelovanja skeniranih dokumentov. Če je računalniška miza premajhna za vse računalniške pripomočke, se odloči za nakup multifunkcijske naprave, ki bo zamenjala skener, tiskalnik in fotokopirni stroj. Z nakupom takšnega tiskalnika se ne prikrajšaš za zmogljivosti, temveč delo kvečjemu postane bolj organizirano in kakovostno.

Za bolj optimalno tiskanje so v kategoriji Tiskalniki, skenerji na voljo še drugi dodatki in pripomočki, ki poskrbijo za večjo funkcionalnost in kakovost tiskanja.

preberi več

Ne spreglej

LEXMARK tiskalnik X954DE

v LEMIT Plus

od 14.506,59 €

LEXMARK tiskalnik X925DE (24Z0365)

v LEMIT Plus

od 7.725,65 €

CANON Priključek za dodajalec kuvert - D1

v Kartuse-tonerji.com

od 181,78 €

HP tiskalnik DESIGNJET Z6200PS 1524MM (CQ111A)

v Trgovina.cgsplus.si

od 20.518,44 €

Nakupovalni nasveti

Izberi dobro multifunkcijsko napravo

S pojavom multifunkcijskih naprav tiskalniki, skenerji in faksi počasi tonejo v pozabo, saj so večopravilne ...

Polnjenje kartuš za tiskalnike

Črnilo za kartuše je eden od najdražjih pripomočkov, ki jih potrebuješ v domači pisarni, poleg tega pa ...

Papir za tiskanje lahko izbirate med različnimi vrstami in znamkami

Za tiskanje fotografij vam danes ni treba več obiskati foto studia, ampak jih lahko s primernim tiskalnikom ...

Tiskanje fotografij na foto tiskalniku

Tiskalniki so izjemno pomemben del računalniške opreme in so potrebni tako doma kot v različnih pisarnah. ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

sem.bojana je komentiral

Pred 1 letom

CANON multifunkcijska naprava PIXMA MX925

CANON multifunkcijska naprava PIXMA MX925

Moti me glasnost tiskalnika in zelo je počasen. Dolgo traja, da začne tiskati prvo stran (tudi, če si na računalniku označil več dokumentov, je več kot 30 sekund pavze preden začne tiskati naslednjo stran). Tudi barvno tiska zelo počasi. Skenira tudi zelo počasi in pritisniti moraš 3 gumbe preden začne skenirati - to se časovno pozna, če imaš veliko posameznih dokumentov za skenirati. Všeč mi je, da se ga da povezati preko Wifi na računalnik. Barvni tisk je povprečen. Pred tem smo kupili tiskalnik Brother, ki je bil bolj učinkovit.

lupastrino je komentiral

Pred 2 letoma

SAMSUNG multifunkcijski laserski tiskalnik

SAMSUNG multifunkcijski laserski tiskalnik SCX-4200

Super multifiunkcijska naprava, vzdržljiva, ekonomična, deluje bp v win in linux os-u že cca. 10 let v delavnici kjer niso optimalni pogoji za take elektronske naprave. Vreden vseh pohval. Škoda, ker še niso imeli podajalnika za dvostranski tisk.

igralc39 je komentiral

Pred 2 letoma

RICOH barvna večnamenska naprava SG3110SFNW

RICOH barvna večnamenska naprava SG3110SFNW

V primerjavi z našim prejšnjim HP printerjem je tale ricoh res dober, tak kompakten pa uporablja gel črnilo črnilo zarad kerga naj bi blo barvno tiskanje cnej. To še nisem preveru, ker ga še nimam dost časa, loh pa rečem da je kvaliteta tiskanja odlična

figaro je komentiral

Pred 3 leti

HP laserski tiskalnik LaserJet P1102w

HP laserski tiskalnik LaserJet P1102w

Zelo zadovoljen s tiskalnikom. Superhitro tiska, ohišje je zelo kvalitetno, vključno z pladnji za papir. Škoda samo ker so tonerji zanj tako dragi.. Drugače pa zelo priporočam!

cbib03 je komentiral

Pred 3 leti

CANON mf naprava Pixma MG3250 (6223B006AA)

CANON mf naprava Pixma MG3250 (6223B006AA)

Velik plus je brezžična povezava, ker tako ni treba nobenih kablov. Lepo stoji sredi pisarne in vsi lahko printamo na njem, pa se prav nič ne spotikamo nikamor. Za naše potrebe zadostuje, ker ga ne rabimo veliko, morajo pa biti kvalitetni printi, tudi za skener ga uporabljamo in včaish kaj sfotokopiramo gor, pa smo z vsem zadovoljni, ker res dobro deluje.

3210 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov
Stran 1 / 153

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

Strinjati se moraš s pogoji uporabe.

® 2017 Ceneje d.o.o.