Tiskalniki, skenerji

Pogosto tiskaš fotografije, seminarske naloge ali kakšne pomembne dokumente? So velike količine tiskanja tvoje vsakdanje opravilo in potrebuješ novo napravo? Pred nakupom preveri zanimivo ponudbo tiskalnikov in skenerjev, izdelke primerjaj med seboj ter si tako poenostavi odločitev.

V kategoriji Tiskalniki, skenerji so na voljo raznoliki tiskalniki (foto, brizgalni, laserski, iglični), skenerji, multifunkcijske naprave in drugi dodatki, s katerimi tiskanja ne bo več spremljal stres.

Foto tiskalniki so namenjeni predvsem profesionalnemu tiskanju fotografij, za katere potrebujemo foto papir. Najboljši tiskalniki omogočajo tudi običajno tiskanje in jih odlikuje relativna hitrost tiska. Boljšo kakovost natisnjenih fotografij pa zagotavlja ločljivost oziroma resolucija tiskanja, ki mora biti za čim bolj čisto sliko in profesionalen videz dovolj visoka.

Med INK-JET tiskalniki najdemo brizgalnike z različnimi lastnostmi, med katerimi največ pozornosti nameni hitrosti in kakovosti tiskanja ter možnosti dvostranskega tiska. Posebej primerni so za tiskanje različnih dokumentov in nalog, ki lahko vsebujejo slikovno gradivo, in sicer nekajkrat tedensko. V kolikor vsakodnevno tiskaš velike količine dokumentov in ne želiš izgubljati časa, preveri ponudbo laserskih tiskalnikov, ki v primerjavi z brizgalnimi z eno kartušo zdržijo bistveno dlje časa, večja pa je tudi hitrost tiskanja.

Kategorija igličnih tiskalnikov združuje tiskalnike, ki po videzu in tehniki tiskanja spominjajo na pisalni stroj. Na voljo so tiskalniki z različnim številom iglic, kar vpliva na kakovost in gostoto tiska. Najbolj primerni so za tiskanje položnic ali računov in se dobro znajdejo s tiskanjem na neskončni papir.

Preslikovanje starih fotografij na računalnik ali skeniranje dokumentov bo mnogo lažje z uporabo optičnega čitalnika oziroma skenerja. Ob nakupu skenerjev je potrebno pozornost nameniti predvsem ločljivosti in barvni globini ter možnosti računalniškega obdelovanja skeniranih dokumentov. Če je računalniška miza premajhna za vse računalniške pripomočke, se odloči za nakup multifunkcijske naprave, ki bo zamenjala skener, tiskalnik in fotokopirni stroj. Z nakupom takšnega tiskalnika se ne prikrajšaš za zmogljivosti, temveč delo kvečjemu postane bolj organizirano in kakovostno.

Za bolj optimalno tiskanje so v kategoriji Tiskalniki, skenerji na voljo še drugi dodatki in pripomočki, ki poskrbijo za večjo funkcionalnost in kakovost tiskanja.

preberi več

Ne spreglej

FM4-8352-010 DEVELOPING ASSEMBLY, M

v Kartuse-tonerji.com

od 98,00 €

CANON tiskalnik LBP-7780CX (6140B001AA)

v Kartuse-tonerji.com

od 649,99 €

CANON Priključek za dodajalec kuvert - D1

v Kartuse-tonerji.com

od 181,78 €

Nakupovalni nasveti

Izberi dobro multifunkcijsko napravo

S pojavom multifunkcijskih naprav tiskalniki, skenerji in faksi počasi tonejo v pozabo, saj so večopravilne ...

Polnjenje kartuš za tiskalnike

Črnilo za kartuše je eden od najdražjih pripomočkov, ki jih potrebuješ v domači pisarni, poleg tega pa ...

Papir za tiskanje lahko izbirate med različnimi vrstami in znamkami

Za tiskanje fotografij vam danes ni treba več obiskati foto studia, ampak jih lahko s primernim tiskalnikom ...

Tiskanje fotografij na foto tiskalniku

Tiskalniki so izjemno pomemben del računalniške opreme in so potrebni tako doma kot v različnih pisarnah. ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete

Komentarji

Pred 2 letoma

CANON multifunkcijska naprava PIXMA MX925

CANON multifunkcijska naprava PIXMA MX925

Moti me glasnost tiskalnika in zelo je počasen. Dolgo traja, da začne tiskati prvo stran (tudi, če si na računalniku označil več dokumentov, je več kot 30 sekund pavze preden začne tiskati naslednjo stran). Tudi barvno tiska zelo počasi. Skenira tudi zelo počasi in pritisniti moraš 3 gumbe preden začne skenirati - to se časovno pozna, če imaš veliko posameznih dokumentov za skenirati. Všeč mi je, da se ga da povezati preko Wifi na računalnik. Barvni tisk je povprečen. Pred tem smo kupili tiskalnik Brother, ki je bil bolj učinkovit.

Pred 3 leti

SAMSUNG multifunkcijski laserski tiskalnik

SAMSUNG multifunkcijski laserski tiskalnik SCX-4200

Super multifiunkcijska naprava, vzdržljiva, ekonomična, deluje bp v win in linux os-u že cca. 10 let v delavnici kjer niso optimalni pogoji za take elektronske naprave. Vreden vseh pohval. Škoda, ker še niso imeli podajalnika za dvostranski tisk.

Pred 3 leti

HP brizgalni tiskalnik Deskjet Ink Advantage

HP brizgalni tiskalnik Deskjet Ink Advantage 1015 B2G79C

Za tako ceno zelo dober printer za povprečnega domačega uporabnika. Printa kar hitro tako ČB kot barvno, in ko je pospravljen ne zasede veliko prostora. Super je, priporočam.

Pred 4 leti

CANON čitalnik 9000F MKII (6218B009AA)

CANON čitalnik 9000F MKII (6218B009AA)

Ni slab, sploh ni slab skener, vbistvu prav dobro deluje, me je kar presenetila kvaliteta, ker smo prej imeli enega bolj profesionalnega, večjega, ampak tudi da deluje zelo dobro, pa še ne zasede preveč prostora, kar je sploh prednost, saj imamo majhno pisarno. Če kdo ne verjame, naj pa preizkusi in bo videl, da je res.

Pred 4 leti

CANON tiskalnik PIXMA IP7250 (6219B006AA)

CANON tiskalnik PIXMA IP7250 (6219B006AA)

Največ tiskam na poseben foto papir in če uporabiš kvalitetnega, so fotke totalno nore – jih dajem v okvir pa podarjam kolegom za rojstne dneve in so vsi navdušeni, ker res dobro zgledajo. Sem zelo navdušena nad tem tiskalnikom in ga priporočam tudi vsem drugim!

Na Ceneje.si aktivno skrbimo za varnost uporabnikov in podatkov.

Za prikaz izdelkov in ponudb trgovin spodaj označiš "nisem robot".

User: 54.224.18.114 265977812

Za dodatna vprašanja pišite na webmaster@ceneje.si

Sorodne kategorije

Želiš pred nakupom izvedeti več koristnih informacij?

FAQ (Pogosta vprašanja in odgovori)Preberi nasvete

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2017 Ceneje d.o.o.