Vse za peko

(2379 izdelkov)

Tudi ti obožuješ peko in komaj čakaš, da poskusiš nekaj novega? Ti pri tovrstnih pekarskih opravilih radi pomagajo tudi najbližji in otroci? Potem zagotovo potrebuješ pripomočke za peko, s katerimi se bo tvoje domovanje tudi v nadaljnje z veseljem in z lahkoto spremenilo v pravo malo domačo pekarno. Preveri, ali ti v kuhinjskih omaricah manjkajo denimo: brizgalke oziroma vrečke, pa merilne posode za lažje in natančnejše odmerjanje raznolikih sestavin, silikonska podloga, testomat, valjar, gorilnik za flambiranje, modelčki, pekač, predpasnik ali morda mlinček? Zagotovo bosta v vsaki mali domači pekarni nepogrešljiva tudi alu-folija in peki papir. V kolikor česar koli od naštetega še nimaš ali pa ti bo slednjega ravnokar zmanjkalo, brž preveri, kaj vse lahko najdeš in izbrskaš pod kategorijo pripomočki za peko.

Pod kategorijo pekačev imaš nakupnih priložnosti in izbire več kot na pretek. Vseobsegajoča sodobna tržna ponudba pekačev namreč zagotavlja raznolike materiale izdelave, med katerimi dandanes najbolj priljubljen postaja silikon, predvsem zaradi svojega lažjega čiščenja in vzdrževanja. Tudi s svojimi prikupnimi živimi barvami marsikomu pritegne pozornost ravno silikonski pekač, medtem ko mu teflonski in vsem dobro poznani, klasični oziroma tradicionalni kovinski po uporabnosti in vsestranskosti še vedno močno sledita.

Preden izbereš in dokončno pokažeš na izbrani model za pečenje oziroma modelček, preveri potrebne oziroma želene dimenzije, pa že večkrat izpostavljeno obliko, vrsto in namembnost potencialno izbranega modela za pečenje oziroma modelčka. Preveriš in upoštevaš lahko sicer tudi morebitne dodatne ugodnosti ponudnikov, saj nekateri k modelom za pečenje oziroma modelčkom dodajo še škatlo za lažje shranjevanje in prenašanje. Poleg vsega omenjenega pa upoštevaj še možnost čiščenja in vzdrževanja v pomivalnem stroju. Izberi še primeren predpasnik in peka se že lahko prične!

več
2379 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka