Športi z loparjem

Športi z loparjem

Se ukvarjaš s katerim od športov z loparjem in kupuješ novo opremo? Morda potrebuješ nov lopar, pa ne veš, kakšnega izbrati? Že pred nakupom si oglej celotno ponudbo opreme za tovrstne športe in s tem poskrbi za enostavnejšo odločitev. Izbiraš lahko med loparji, igralnimi kompleti, žogicami, strunami, gripi ter torbami, nahrbtniki in ostalo opremo.

Loparji so pri teh športih ključnega pomena, poznamo pa takšne za tenis, badminton, squash, speedminton in namizni tenis. Med seboj se razlikujejo po obliki in namenu uporabe, saj pri tenisu, squashu in namiznem tenisu udarjaš okroglo žogico, ki se odbija od tal, pri badmintonu in speedmintonu pa je njena oblika prilagojena letu po zraku. Poleg posameznih loparjev lahko kupiš tudi komplet, kjer gre za dva ali več loparjev, poleg katerih lahko dobiš še žogice in torbo. Za vse omenjene športe z loparji obstaja tudi bogata ponudba opreme. Zelo pogoste so mize za namizni tenis, mrežice, napenjalci loparjev, znojniki, k opremi pa lahko uvrstimo tudi gripe, s katerimi oviješ držalo loparja in ki omogočajo dober oprijem. Poleg vsega je na voljo cela vrsta različnih žogic (za vse športe z loparji), brez katerih je igranje onemogočeno. Površina loparjev za badminton, speedminton, tenis in squash je prepletena s strunami, te pa so bistvene pri udarcih žogic, zato so na voljo za vse omenjene vrste loparjev.

Ob vsej opremi, ki je nujna za nemoteno igranje, so na voljo tudi številne torbe in nahrbtniki, v katere lahko brez težav spraviš lopar in ostalo športno opremo. Pri nakupu loparja moraš paziti, da izbereš svojim sposobnostim primernega. Za začetnike so zato priporočljivi loparji z večjo glavo, saj tisti z manjšo zahtevajo več natančnosti pri odbijanju žogice.

Pokaži več

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka