Otroška vozila

(3233 izdelkov)

Če iščeš popoln otroški pripomoček, ki bi poleg zabave pripomogel tudi k razvoju motoričnih sposobnosti otroka, lahko izbiraš med različnimi otroškimi vozili. Ponudba je na tem področju resnično zelo široka in pestra, zato se je težko odločiti za pravi izdelek. Da se izogneš napačnemu nakupu, prej preveri zanimivo ponudbo različnih vozil za otroke in si poenostavi odločitev.

Različna otroška vozila se ločijo glede na proizvajalca, vrsto in pogon, pri čemer je lahko pogon nožni, pedalni ali akumulatorski. V ločenih podkategorijah so ti na voljo poganjalci, otroška kolesa, akumulatorska in pogonska vozila v obliki avtomobilov, traktorjev, motornih koles itd. ter ostala vozila in dodatki zanje.

Poganjalci predstavljajo manjšo verzijo običajnih otroških koles s to razliko, da je pogon nožni, in so odlično vozilo za prehod otroka na kolo na pedala. V zadnjih letih so poganjalci izredno priljubljeni, ker otroku omogočajo razvoj določenih motoričnih sposobnosti, ki jih potrebuje kasneje v življenju.

Otroška kolesa predstavljajo eno najbolj priljubljenih in široko uporabljenih vozil za otroke, zato se vsak dan številni starši soočajo z nakupom novega kolesa za otroka. Pri tem je pomembno predvsem, da je izbrano kolo prave višine, da lahko otrok s celimi stopali doseže tla, izbrati pa je potrebno tudi pravo velikost. Za dveletne otroke so tako primerna 12-colska kolesa s pomožnimi kolesci, za štiriletnike 14-colska, za šestletnike pa 16-colska kolesa.

Med akumulatorskimi in pogonskimi vozili najdeš pomanjšane različice avtomobilov, traktorjev in motornih koles, ki se razlikujejo glede na to, ali delujejo na akumulatorski pogon ali na pedala, na voljo pa so ti dvo-, tri- in štiri-kolesniki. Traktorji so lahko opremljeni s prikolico za prevažanje tovora, prikolice pa so na voljo tudi kot samostojen izdelek. Med ostalimi vozili si lahko poleg prikolic in drugih dodatkov za otroška vozila ogledaš tudi ponudbo vedno priljubljenih skirojev.

Pred izbiro otroškega vozila se je treba v prvi vrsti prepričati, da je izbrani izdelek primeren za starost otroka ter da je popolnoma varen, zato morajo biti vsi deli vozila izdelani skrbno in kvalitetno.

več
3233 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka