Elektromaterial

(9736 izdelkov)

Če gradiš ali prenavljaš bivalne prostore, je ustrezen elektro material ena ključnih potrebščin. A tudi sicer je redno vzdrževanje električne napeljave nujno opravilo, saj se le tako zavaruješ pred raznimi nevarnostmi električnega toka. Doma si zato priskrbi zalogo elektro materiala, pred nakupom pa si oglej celotno ponudbo različnih izdelkov in si tako poenostavi končno odločitev.

V kategoriji elektro materiala so ti na voljo električni kabli in vodniki, razdelilci in podaljški, merilni instrumenti, doze in merilne omarice, vezice in spojke, stikala, vtičnice in tipkala, material za talno gretje, varovalke ter ostala elektro oprema in pribor. Skrbno izberi vse pripomočke za ustrezni namestitev elektroinštalacije.

Izbiraš lahko med vtičnicami z različnimi vtiči, na primer euro, motorskim vtičem, italijanskim standardom in mrežnim vtičem, na voljo pa so enojne ali dvojne vtičnice. Med izdelki so standardne in varnostne podmetne vtičnice s pokrovom ali brez, vtičnice na kovinskem stojalu s PVC-vodnikom, vtičnice za kabel in celo teflonske osnove za vtičnice. Okvir je pri nekaterih modelih že vgrajen. Izbiraš lahko med široko paleto barv.

Pri razdelilnikih so možnosti izbire skorajda neomejene, saj med izdelki najdeš razdelilnike z različnim številom vtičnic, ki lahko vse ustrezajo enemu standardu ali pa se med seboj razlikujejo. Določene vtičnice so opremljene z zaščitnim kontaktom in lahko vsebujejo prenapetostno zaščito. Razdelilci so lahko vgradni ali pa imajo pritrjen PVC-vodnik, ki je seveda poljubnih dolžin.

Med stikali in tipkali lahko najdeš različne vrste posamičnih stikal ali stikal v kompletu in tipkal za zvonce, žaluzije ter drugo opremo. Na voljo so mehanska ali digitalna časovna stikala, pomožna stikala, stikala za zaščito motorja, navadna, izmenična in še veliko drugih vrst stikal.

Širok nabor izdelkov ti omogoča še ogled stenskih ali radiatorskih termostatov, kablov različnih vrst in dolžin ter tulcev in kanalov zanje, podmetnih omaric, varovalk, instalacijskih vodnikov, faznih preizkuševalcev, izolirnih trakov, vijačnih sponk, pa tudi merilnikov porabe električne energije, vgradnih senzorjev gibanja in setov solarne energije.

Pokaži več
9736 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
Aktualni nasveti
Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno.
Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že isti dan, prakt...
Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv del prihajajo...
Dodatki so vse prepogosto prezrti pri delnih ali popolnih prenovah, čeprav so ključni za podobo prenovljenega doma. I...

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka