Razdelilne omarice in doze

Si tudi ti želiš in/ali potrebuješ razdelilne omarice in doze, ki bodo pripomogle h kar se da dobro nadzorovani porabi električne energije? V koliko je vsaj eden izmed tvoji odgovorov pritrdilen, preglej, kaj vse smo ti v kategoriji razdelilnih omaric in doz pripravili na največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si. Tu lahko z le nekaj kliki primerjaš raznolike ponudnike, proizvajalce, trgovce in trgovske posrednike električnega materiala in opreme. Pri njihovem vsakem posameznem izdelku oziroma storitvi lahko prebereš vse pomembne tehnične informacije ter na takšen način najlažje izbereš sebi in svojemu gospodinjstvu najboljšo, najprimernejšo in najkvalitetnejšo razdelilno omarico oziroma dozo.

Pri nakupu nove razdelilne omarice in doze upoštevaj želje, potrebe in dimenzije, ki jih prilagajaš mestom, lokacijam ali kotičkom svojega razpoložljivega prostora. Na trgu vse pogostejše so razdelilne omarice in doze, ki imajo dodatno možnost zaščitnega pokrova. Poleg tega se lahko pri nakupu usmerjaš tudi na število modula, število vrstic, v katere priklapljaš raznolike kable, stopnjo dodatne zaščite ter že omenjene dimenzije.

Preden opraviš še zadnja dejanja na blagajni in pokažeš na končno izbiro razdelilne omarice oziroma doze, preglej še material le–te. Namreč izbiraš lahko med kovinskimi, ki s svojo aluminijasto strukturo oziroma ohišjem zagotavljajo masivnost, trdnost, s tem pa obstojnost, primerno nosljivost in stabilnost. Za manjšo bremenilnost okolja pa se nekateri ponudniki in proizvajalci električne opreme sklicujejo s PVC (poliestrskimi oziroma polikarbonatnimi) razdelilnimi omaricami in dozami.

Ker se zavedamo, da je trg vse bolj nasičen z raznovrstnimi izdelki, ki so si med seboj izjemno podobni, smo ti nakupno odločitev poskušali olajšati. Upamo, da smo ti z zgoraj zapisanimi preprostimi, a koristnimi nasveti pomagali pri usmerjanju nakupne pozornosti po najboljših ter najkvalitetnejših razdelilnih omaricah in dozah. Poleg tega preglej tudi ostalo ponudbo elektro opreme ter zagotovi svoji hiši oziroma stanovanju brezhibno oskrbo z električno energijo.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

Komentarji

Pred 4 leti

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 2

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 2

test kjnlkmčlmčl,m

Pred 5 leti

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4

na elektru so hoteli neko omarico za 200 eurov,ta je več kot dvakrat cenejša in lepša kot pa ta spaka od elektra na sosedovi hiši

Pred 5 leti

RAMARPLASTIC EPMO 3-22 ELEKTRO OMARICA

RAMARPLASTIC EPMO 3-22 ELEKTRO OMARICA

smo jo vgradili na novo fasado in res lepo paše

Pred 5 leti

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4-22LJ

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4-22LJ

To omarico smo mi vzidali kar v škarpo in so nas vsi strašili, da bo vanjo zamočila voda. Sedaj je preživela že zimo in eno veliko neurje, ko je nekaj dni zelo deževalo, ampak je še vedno vse tako kot molra biti. Mislim, da ni odvisno samo od kvalitete zidave, ampak tudi od omarice same, kako dobro tesnijo vratca. Mi smo z njo res zadovoljni, se jo izplača izbrat!

Pred 5 leti

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4

RAMARPLASTIC elektro omarica EPMO 4

Rabili smo eno malo večjo omarico za elektriko in je bila ta najcenješa med vsemi, ki smo jih gledali, zato smo jo naročili in ne vem, zakaj so ene dražje – saj ima ta vse, kar mora imeti pa tudi dimenzij je pravih. Nam je ok.

2419 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.