Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Električni podaljški in razdelilci

(1476 izdelkov)

Ali se ravnokar lotevaš napeljave električnih kablov in svojemu domovanju urejaš električno napeljavo? Na spletnem mestu ceneje.si lahko najdeš vse električne kable in vodnike, prav tako pa lahko izbiraš med raznolikimi kabelskimi roletami, električnimi podaljški in razdelilci. Preglej novo, pripravljeno ponudbo številnih proizvajalcev, ponudnikov, trgovcev in trgovskih posrednikov ter izberi električne podaljške oziroma razdelilce, ki bodo kar se da najbolje pripomogli k prijetni osvetlitvi tvojega domovanja, vsem aparatom in pripomočkom pa bodo omogočili vsakokratno brezhibno napajanje z električno energijo.

Med izbiranjem električnih podaljškov in razdelilcev izbiraj čim bolj vsestranske in priročne, saj ti bodo le tako lahko zagotavljali napajanje več električnih naprav na enem mestu. Predvsem uporabni so na potovanjih ali izletih, da pa bo bodo svoje naloge opravljali kar se da učinkovito, si zagotovi takšne električne podaljške in razdelilce, katerih kabli bodo dovolj dolgi in prilegajoči se številnim, raznolikim situacijam. Med kriteriji za izbiro najboljšega električnega podaljška oziroma razdelilca sta tudi možnost stikala in število vtičnic. Več vtičnic kot električni podaljšek oziroma razdelilec ponuja, več aparatur istočasno lahko priklopiš in nemoteno uporabljaš.

Preden pokažeš na dokončno izbiro električnega podaljška in razdelilca izbiraj med raznolikimi tipi ter poskrbi za takšne, ki bodo zagotavljali široko uporabo, ustrezno vgradnjo prav tako pa naj sledijo najvišji kakovostnim standardom. Prednost zagotovo predstavljajo tisti razdelilci, ki vsebujejo stikalo, nekateri še zmogljivejši pa vsebujejo tudi dodatno prenapetostno zaščito. Slednje pomeni, da omogočajo varovanje pred udari strele in pred napetostnimi konicami iz omrežja. Nekateri ponudniki pa z električnimi podaljški in razdelilci sledijo tudi napredku tehnologije, ki pa jo vešče prilagajajo še večji varnosti in zaščiti. Slednje denimo lahko dosežejo s signalno lučko, ki prikazuje pravilno delovanje prenapetostne zaščite.

Pokaži več
1476 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka