Izvijači

(1820 izdelkov)

Brez izvijačev si je izjemno težko predstavljati brezhibno domovanje. Vedno, v vsakem najmanjšem kotičku hiše ali stanovanja se najde nekaj, kar se pokvari ali pa je potrebno odstraniti oziroma zamenjati. Tudi v okolici doma, na vrtu, v garaži ali kletnih prostorih so izvijači nepogrešljivo orodje. Če jih še nimaš, si nemudoma oglej, kaj smo ti pripravili na straneh ceneje.si. Tu najdeš pestro, raznoliko ponudbo izvajalcev in trgovcev orodja, med katerim se bo zate zagotovo našel tudi najprimernejši izvijač.

Pred nakupom pomisli, za kaj vse bi se tvoj novi izvijač lahko uporabljal. Bolj funkcionalen in vsestranski kot je, več opravil bo z njim lažje opravljenih. Upoštevaj različne vrste ter kot rečeno namen njegove uporabe. Običajno z njim ročno privijamo ali odvijamo vijake, navadno za les ali kovino.

Za vijake z ravno vreznino na glavi se uporabljajo ploski ali ploščati izvijači, za tiste s križno vreznino na glavi, so najprimernejši križni, impus so namenjeni vijakom z vdolbino na glavi v obliki šestkotnika, tri-wing pa se uporabljajo za privijanje oziroma odvijanje vijakov, ki imajo na glavi vreznino s tremi vdolbinami. Vsak najboljši mojster in mojstrica ima pri roki kar vse, zato med pripravljeno ponudbo preglej vse vrste ali kar sete izvijačev.

Med nakupovanjem in izbiranjem med različnimi izvijači, se poleg vrste in namena uporabe osredotočaj še na njegovo funkcionalnost. Držalo naj bo kakovostno in nedrseče, da delo oziroma privijanje in odvijanje ne bo oteženo in okorno. Upoštevaj in primerjaj dolžino rezila kot tudi dolžino ročaja. Prednost imajo zagotovo tudi tisti ročaji, ki imajo možnost menjave in nastavljivosti različnih rezil.

Opremi svojo delavnico z novim, kakovostnim orodjem in domovanju oziroma napravam, opremi in pripomočkom zagotovi brezhibno delovanje.

Pokaži več
1820 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka