Vodovodni pribor

(178 izdelkov)

Vodovodni pribor je nepogrešljiv v vsakem gospodinjstvu, saj poskrbi za brezhibno urejene in delujoče vodovodne cevi. Vsak posamezen člen vodovodnega pribora naj tako v tvojem kovčku, torbi, zaboju ali delavniški omari najde svoje mesto, saj te bodo le tako lahko učinkovito odrešili marsikaterih vodovodnih tegob in težav. Prav tako svojo vlogo več kot učinkovito opravljajo pri renoviranju kopalnic, kot tudi pri čiščenju in stalnemu vzdrževanju brezhibno čistih in delujočih odtokov. Z vodovodnim priborom sicer lahko opraviš tudi številne naloge pri mehanskem, visokotlačnem čiščenju, pa pri sanacijskih delih odtočnih in kanalizacijskih napeljav ter pri vodoinštalerskih delih za sanacijo odtokov.

K vodovodnemu priboru med drugim sodi filter za vodo, katerega namembnost je tudi v domačem gospodinjstvu, predvsem za mehansko čiščenje ter za nevtralizacijo oziroma odpravljanje vodnega kamna. Prav tako se s filtrom za vodo lahko učinkovito zaščitiš proti kloru, pesticidom, insekticidom, istočasno pa izboljšaš in popraviš tudi vonj in/ali okus vode. Slednjo v prečiščenem stanju z nadvse zmogljivim filtrom lahko uporabiš tudi za pitno vodo, pa kot zaščito za pipe, pralni stroj, bojler, cevovode in ostale hišne naprave. Da pa se želene cilje kar se da učinkovito opravi, izbiraj le najkvalitetnejše filtre, ob tem pa pri vsakem posameznem izdelku dodobra oglej oznake pri vhodu in izhodu, višini, pa pri filtrirnih vložkih, maksimalnem delavnem tlaku ter pri maksimalni delavni temperaturi. Tudi način tesnjenja naj predstavlja enega izmed kriterijev za nakup.

Pri vodovodnem priboru lahko najdeš spojko, kot tudi vse za priključek, na spletni strani ceneje.si pa smo ti za vse posamezne pripomočke omenjenega pribora pripravili vse potrebne informacije za kar se da pameten nakup. Na enem spletnem mestu lahko primerjaš tudi raznolike ponudnike, proizvajalce, trgovce, blagovne znamke in trgovske posrednike, med katerimi denimo najdeš tudi Fiting. Skratka: prebrskaj, preglej, primerjaj in izberi.

več
178 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka