Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Dodatna oprema in pribor

(11335 izdelkov)

Želiš zvenu glasbe iz tvojih inštrumentov dodati novo dimenzijo? Ti manjka oprema za popolno izvajanje? Preglej ponudbo različnih delov opreme ter pribora in se lažje odloči za nakup manjkajočih rekvizitov.

Dodatno glasbeno opremo delimo na pribor za kitare, tolkala, trobila, pihala, godala, klaviature, mikrofone in ostale elemente glasbenega udejstvovanja.

Oprema za kitare obsega pripomočke od zelo preprostih in priročnih do bolj tehničnih in za uporabo zahtevnejših. Na eni strani imamo tako razna naslonjala, torbe in pasove, na drugi strani pa pedala za glasnost, uglaševalce, ojačevalce in metronome. Uporabljajo se za lažje in kakovostnejše izvajanje glasbe in so nujni inventar vsakega resnega kitarista.

Nepogrešljiv del opreme za tolkala so predvsem palice, stoli in ogrodja za bobne, v opremi za trobila in pihala pa je najpomembnejši ustnik, ki deluje kot resonator, saj prenaša vibracije od ustnic do stolpca zraka v instrumentu. Na ta način izvajalec ustvarja zvok, zato je za kar najboljše izvajanje pomemben predvsem kakovosten ustnik.

Med opremo za godala najdeš največ pripomočkov za igranje violine, kot so uglaševalec, kobilica, podbradek in dušilec. Z njimi si igranje inštrumenta olajšaš, hkrati pa ustvariš zvok, kot si ga zamislil. Na voljo je tudi več različnih pripomočkov za klaviature, kjer prednjačijo klopi za klavirje, ki so nujna oprema za izvajanje tega inštrumenta.

K glasbenemu udejstvovanju pa nedvomno veliko pripomore tudi kakovosten mikrofon, ki pa je zelo občutljiva naprava, zato lahko v ponudbi najdeš številna zaščitna sredstva, nastavke in nosilce.

Pozornost pri nakupu opreme za glasbila nameni predvsem svojemu udobju, saj te pripomočki pri izvajanju glasbe ne smejo ovirati, pač pa ti morajo pri tem pomagati.

več
11335 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka