Procesorji, efekti, konverterji,...

(74 izdelkov)

Zvočni procesorji

Si želiš pričarati vsaj približno tak zvok, kot ga slišiš na največjih koncertih? Želiš posneti pesem, ki bo zvenela kar najbolj harmonično in čisto? Pri tem ti lahko pomaga le izbrana tehnologija, ki surov zvok tvoje pesmi uredi v urejeno zaključeno celoto. Že pred nakupom si oglej pestro ponudbo različnih zvočnih procesorjev in naprav, ki ti lahko pomagajo uresničiti sanje.

Na voljo so številni dinamični in efekt procesorji, izenačevalniki, kretnice, mikrofonski predojačevalniki in druge naprave, ki pripomorejo k produkciji zvoka.

Dinamični procesorji so iz zvočne slike sposobni narediti profesionalni master posnetek in mu dodati čistost, toplino in dinamiko. Sposobni so pretvorbe različnih formatov in izvorov, torej digitalnih ali analognih, je pa res, da so cenovno zelo različno opredeljeni, s čimer gre ponavadi premo sorazmerno tudi kakovost. Večpasovna kompresija je idealna za uporabo vokalov, tolkal, kitar, klaviatur, skratka različnih skupin inštrumentov. Efekt procesorji procesirajo efekte in multiefekte, število teh pa se razlikuje od modela do modela.

Za kar najboljši iznos melodije je nujen del opreme tudi izenačevalnik. Z njim lahko uravnavaš določene sekvence in odstranjuješ neželen frekvence ter nizke ali visoke tone.

Kretnica deluje predvsem kot upravljavec sistemov z več zvočniki v verigi, omeniti pa velja še mikrofonske predojačevalce, pri katerih je zelo zaželen velik dinamični razpon in brezšumen signal. Boljši kot je predojačevalec, manj je pomembno snemalno okolje.

Pri nakupu je važna predvsem odločitev, koliko želiš v tovrstno opremo investirati in kakšni so tvoji cilji. Če so velikopotezni, je vsekakor bolje odšteti kak evro več in poskrbeti za visokokakovostno okolje.

več
74 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka