Odcejalniki

V kolikor se ne poslužuješ čiščenja in vzdrževanja čistoče svoje posode v pomivalnem stroju, najbrž že imaš ali pa razmišljaš o odcejalniku, ki je pri ročnem pomivanju posode dandanes skorajda nepogrešljiv. Nič namreč ni lažjega kot pomito posodo postaviti na praktičen odcejalnik ter jo kasneje odcejeno in posušeno pospraviti na svoje mesto. Zatorej: v kolikor svojega odcejalnika še nimaš ali pa je skrajni čas, da starega zamenjaš z novim, preveri, kaj vse upoštevati, preden se odločiš za nov nakup odcejalnika.

Pri odcejalnikih je v prvi vrsti priporočeno upoštevati namen njihove uporabe. Namreč na sodobnem širokem potrošniškem trgu se ločijo odcejalniki za jedilni pribor, pa tisti za posodo in steklenice. Prav tako pestra, za potrošnike pripravljena ponudba, omogoča raznoliko izbiro materialov, med katerimi pri odcejalnikih prevladujeta plastika in kovina. Kakor koli že se osredotočaj na najbolj masivne odcejalnike, ki bodo omogočali ustrezno nosljivost, stabilnost, prav tako pa bodo dovolj prostorni, da bodo zagotavljali odcejanje vsej tvoji pomiti posodi.

Je torej že čas, da tudi tvoja kuhinja oziroma jedilnica postane bogatejša za nov odcejalnik? Potrebuješ prostor za pomit pribor, odcejanje večje posode ali predvsem steklenic? Zagotovo najbolj uporabni so univerzalni, torej odcejalniki, ki omogočajo odcejanje vsega naštetega. Da pa najlažje izbereš zase in za svojo posodo idealnega, ni nič lažjega, kot da se virtualno sprehodiš med trgovskimi policami kar iz domačega naslonjača. To lahko storiš tako, da obiščeš spletno stran ceneje.si, kjer najdeš pestro primerjalno ponudbo raznolikih priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov odcejalnikov, med katerimi zagotovo najdeš tudi takšnega, narejenega po tvojih merah in željah.

preberi več
Nasveti 0
29 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.