Išči med prikazanimi izdelki

Cena
MIN MAX

Znamka

Termovke

(1672 izdelkov)

Kako vsem tvojim okusnim in najljubšim napitkom zagotoviti toploto in svežino tudi po tem, ko jih že serviraš in ponudiš gostom ali pa po tem, ko skodelico ali kozarec najljubšega čaja, kave ali kuhanega vina že popiješ? Da bodo raznovrstni čaji, kakav, kava, mleko ali kuhano vino ter vsi ostali priljubljeni napitki tudi v nadaljnje, tako po temperaturi kot tudi po okusu ravno takšni, kot so bili takoj po njihovi pripravi, poskrbi za temu ustrezne in primerne termovke.

Pri termovkah pozornost usmerjaj predvsem na njihovo notranjost, ki je pri najbolj kakovostnih in masivnih zaščitena ter izdelana iz dvojnega porcelana. Ta zagotavlja še večjo toplotno zaščito in onemogoča ohlajanje pijač oziroma napitkov ter s tem onemogoča prepuščanje, prehod zraka v samo termovko. Poleg kvalitete je pri materialu pomemben tudi način in možnost čiščenja oziroma vzdrževanja termovke, prav tako pa je pri slednjem pomembna velikost. Dimenzije termovk sicer prilagajaj tudi potrebam shranjevanja pijač kot tudi razpoložljivemu prostoru skladiščenja. Še posebej manjše termovke so izjemno priljubljene v primerih, ko se odpravimo na piknik ali izlet, prav tako pa manjšo termovko enostavneje pospravimo v nahrbtnik ter jo s seboj vzamemo na pot ob daljših sprehodih, pohodih ali na smučiščih. Poleg dimenzij natančno razmisli tudi o prostornini oziroma volumnu, ki so pri tovrstnih izdelkih izraženi v litrih.

Poleg vseh zgoraj že izpostavljenih in opisanih kriterijih prednost pri izbiri in nakupu predstavljajo tudi tiste termovke, ki imajo pokrov, namenjen zapiranju oziroma odpiranju, prilagojen tako, da se spremeni tudi v kozarček, iz katerega lahko nemudoma spijemo potrebno in želeno pijačo. Tudi dodaten varovalni čep je izjemno priročen, saj je z njim zagotovljena še dodatna varnost in zaščita pred razlitjem. V kolikor takšne termovke še nimaš, si jo že v naslednjem trenutku lahko zagotoviš, to pa storiš tako, da brž pobrskaš po našem spletnem mestu ceneje.si, kjer je zagotovljena največja primerjalna, a povsem pregledna ponudba številnih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov, ki med drugim na svojih policah ponujajo in zagotavljajo tudi najkvalitetnejše in najbolj priročne termovke.

več
1672 izdelkov
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka