Termo posode

Kako vsem tvojim okusnim in najljubšim jedem zagotoviti toploto in svežino tudi po tem, ko jo že serviraš in ponudiš gostom ali pa po tem, ko kos najljubše torte ali peciva že poješ? Da bodo palačinke, meso, kosi zelenjave ali kakršnega koli sladkega in slanega peciva ter ostalih slastnih jedi tudi v nadaljnje, tako po obliki kot tudi po okusu, ravno takšni, kot so bili takoj po njihovi peki ali kuhanju, poskrbi za temu ustrezne in primerne termo posode.

Pri termo posodah pozornost usmerjaj predvsem na njihovo notranjost, ki je pri najbolj kakovostnih in masivnih zaščitena ter izdelana iz dvojnega porcelana. Ta zagotavlja še večjo toplotno zaščito in onemogoča ohlajanje jedi oziroma s tem onemogoča prepuščanje, prehod zraka v samo termo posodo. Poleg kvalitete je pri materialu pomemben tudi način in možnost čiščenja oziroma vzdrževanja termo posode, prav tako pa je pri slednjem pomembna velikost. Dimenzije termo posod sicer prilagajaj tudi potrebam shranjevanja živil, jedi kot tudi razpoložljivemu prostoru skladiščenja. Še posebej manjše termo posode so izjemno priljubljene v primerih, ko se odpravimo na piknik ali izlet, ter si kar na prostem serviramo oziroma pripravimo slasten obrok. Prav tako manjšo termo posodo enostavneje pospravimo v nahrbtnik ter jo s seboj vzamemo na pot ob daljših sprehodih ali pohodih. Poleg dimenzij natančno razmisli tudi o prostornini oziroma volumnu, ki so pri tovrstnih izdelkih izraženi v litrih.

Poleg vseh zgoraj že izpostavljenih in opisanih kriterijih prednost pri izbiri in nakupu predstavljajo tudi tiste termo posode, ki bodisi s svojimi ročaji ali pa že s samo obliko omogočajo lažje prenašanje. V kolikor takšne še nimaš, si jo že v naslednjem trenutku lahko zagotoviš. To pa storiš tako, da brž pobrskaš po našem spletnem mestu ceneje.si, kjer je zagotovljena največja primerjalna, a povsem pregledna ponudba številnih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov, ki med drugim na svojih policah ponujajo in zagotavljajo tudi termo posode.

preberi več
Nasveti 0

Ne spreglej

Komentarji

Pred 2 letoma

TERMO posoda za hrano Double

TERMO posoda za hrano Double

Ne zadrži toplote, če ni v pokončnem položaju, tekočine spuščajo. Ne služi namenu.

47 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Št. mnenj uporabnikov

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe?
Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.