Supermarket

Laserski merilniki

Tudi ti prisegaš na natančnost in s tem brezhibno urejenost? V kolikor se želiš ubraniti raznovrstnih napak, posezi po vse bolj priljubljenih laserskih merilnikih. Pri slednjih merjenje poteka brez kontakta, lasersko ali mehansko, ob tem pa se uporabljajo temu namenjena kontaktna kolesca. Pri laserskih merilnikih temperature se brez kontakta meri (kot že pove ime samo) tudi temperaturo, v njem pa je za večjo natančnost in učinkovitost vgrajen infrardeči termometer.

K ročnemu laserskemu merilniku se sicer umeščajo tudi tisti, ki enostavno merijo število obratov, celo pri dnevni svetlobi. Prednost sodobne pestre tržne ponudbe zagotavlja še natančni petmestni LCD zaslon oziroma prikazovalnik, ki zmanjša morebitne napake ob odčitanju podatkov, ti pa običajno pomenijo število obratov na minuto ali so definirani kot štetje dogodkov. Med in pred nakupom novega laserskega merilnika upoštevaj še opremljenost merilnika s shranjevanjem minimalne in maksimalne vrednosti. Ta funkcija bo prispevala k spominu takrat, ko se pri tebi morebiti pojavi zmedenost in pozaba.

Med izbiranjem pravega novega merilnega zaupnika zatorej v prvi vrsti upoštevaj njegov namen uporabe. Poleg že omenjenih laserskih merilnikov temperature in obratov, so na voljo še laserski merilniki pretoka (oziroma hitrosti) in razdalje. Ko ugotoviš, katerega najbolj potrebuješ, se osredotočaj še na visoko funkcionalnost, morebitni senzor nagiba, pa na čim boljšo, natančno in enostavno uporabo, ki ga vse pogosteje zagotavlja tudi osvetljeni in vrtljivi prikazovalnik. Nadaljnje pomembni kriteriji pri nakupu pravega laserskega merilnika ostajajo polnjenje baterije oziroma njena vzdržljivost, že zgoraj omenjena možnost shranjevanja vrednosti, visoka moderna tehnologija in vse večja ponudba pa zagotavlja tudi enostavno in večkratno polnjenje prek standardnega mikro USB ključa.

preberi več

Nakupovalni nasveti

Kako izbrati merilni laser?

Z največjo natančnostjo se ne izvajajo samo. Za popolnoma ravne stene ali brezhibno obešene police in ...

Kupiš, le če lahko izdelek enostavno vrneš!

Zdaj boš nakupoval še bolj brezskrbno. ...

Dostava v roku nekaj ur - dodana vrednost spletnega nakupovanja

Pred leti je bil koncept Same Day dostave, ko kupec opravi spletni nakup in prejme izbrane izdelke že ...

Izbira popolnega darila - misija nemogoče - nič več!

Praznično obložena miza, decembrske zabave, druženja s prijatelji in sorodniki … Vse to je nepogrešljiv ...

Prikaži vse nakupovalne nasvete
531 izdelkov
 • Priljubljenost
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)
  • Št. trgovin
  • Popust (najnižji naprej)
  • Popust (najvišji naprej)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2023 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka