Multimetri

(691 izdelkov)

Ali sodiš med tiste, ki za svoje domovanje najraje poskrbijo kar sami na vseh področjih? Ali te veseli vloga gospodinjskega »multipraktika«? Da bo tvoja multiproduktivnost še večja, jo dopolni tudi z multimetrom in izmeri vse napetosti, tokove in upornost, ki vladajo v tvoji hiši ali stanovanju ter njeni, njegovi okolici, na vrtu, vrtni uti ali terasi.

Z razvojem tehnologije so najpogostejši digitalni multimetri, najnovejši pa vsebujejo še funkcije merjenja kapacitete, induktivnosti, ojačenje tokovnega tranzistorja in tako dalje. Zatorej se pred nakupom ne prenagli, ampak na spletnem mestu ceneje.si, pod kategorijo multimetri preglej raznoliko ponudbo številnih blagovnih znamk merilnikov ter si zagotovi takšen multimeter, kot velja v zbirki in obvezni opremi vsakega pravega elektronika.

Prednost in večjo zmogljivost dosegajo tisti multimetri, ki sestavljajo analogno-digitalni pretvornik, merilne upore, ekran za prikaz izmerjenih vrednosti ter vrtljivi priklopnik, ki omogoča izbiro merilnega območja. Slednje naj bo pri izbiri pravega in zate primernega, eden izmed primarnih elementov za končno odločitev, ob enem pa upoštevaj še: moč oziroma zmogljivost, možnost izbire območja, najvišjo možno izmerjeno napetost, prisotnost ali odsotnost AC toka, pa vrednost DC napetosti in DC toka, električnega upora, povezanost vezja, možnost brezkontaktne zaznave AC napetosti oziroma kontaktno zaznavo AC napetosti, test baterij in test tranzistorjev, test diod, pa meritev temperature, kot tudi možnost avtomatskega vklopa in podobno.

Pokaži več
691 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka