Hišni zvonci

(441 izdelkov)

Zvonci so že dolga leta nepogrešljivi element na najrazličnejših področjih. Z njimi so že v davni zgodovini opozarjali na nevarnosti, jih uporabljali za verske namene, jih ovijali okoli kravjih vratov, se z njimi pozabavali pri pustnih maskah, nepogrešljivi pa so od samega začetka tudi na kolesih. Ravno zaradi svoje vsestranskosti melodij zvoncev dandanes ne morem odmisliti, pač pa jih sprejemamo na vsakem koraku. Zatorej: v kolikor potrebuješ nov zvonec ali pa je že skrajni čas, da starega zamenjaš za novega, preveri, kakšen bo zate oziroma za tvojo hišo, stanovanje ali objekt oziroma stvar najustreznejši.

V kategoriji zvonci smo na enem – največjem primerjalnem spletnem mestu ceneje.si pripravili ponudbo najrazličnejših proizvajalcev, blagovnih znamk, trgovcev in trgovskih posrednikov, ki v svojih vrstah ponujajo tudi raznolike zvonce. Še preden pa se osredotočiš oziroma odločiš za enega, v prvi vrsti razmisli, kakšna bo njegova namembnost. Najbolj priljubljeni in trenutno najbolj nepogrešljivi so zvonci na vratih, s katerimi obeležimo svoj obisk in na podlagi katerega opozorila postanemo pozorni na dogajanje pred našimi vhodnimi vrati.

Pri »vratnih« oziroma vhodnih zvoncih še posebej pazi na mesto njihove postavitve. Torej: ali bo zvonec postavljen v notranjih prostorih (bodisi na hodnikih stanovanjskega bloka ali v zaprtih prostorih vhodnih vrat zunanjosti hiše) ali v zunanjosti ter bo s tem izpostavljen številnim vremenskim oziroma okoljskim vplivom. Predvsem v zadnji izpostavljeni situaciji še posebej pozorno spremljaj material izdelave, masivno ogrodje oziroma ohišje, saj le na takšen način lahko zagotoviš dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje novega hišnega zvonca. Med nakupne kriterija pa sicer lahko umestiš tudi barvo, pa vrsto (denimo brezžičnega zvonca), njegove komponente, domet, frekvenco, glasnost, število možnih melodij, mere oddajnika kot tudi mere sprejemnika, možnost kodiranja, nastavljanja glasnosti, območje obratovalne napetosti ter optično signalizacijo.

Pokaži več
441 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Tvoja prijava morda še ni dokončana. Če se prijavljaš prvič, odpri svoj e-poštni nabiralnik in klikni na povezavo v sporočilu. Preveri tudi neželeno pošto.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka