Domofoni

(414 izdelkov)

Sodobne blokovske stavbe kot tudi več družinske hiše so skorajda vedno opremljene z napredno tehnologijo domofonov oziroma video domofonov. Slednji so več kot dobrodošli ravno tedaj, ko v isti stavbi živi več družin, prav tako pa poveča stopnjo varnosti, predvsem v večjih mestih, ko so vhodna vrata zaradi funkcije in sistema domofona, zaklenjena.

Ko izbiraš in se odločaš med raznoliko paleto sodobnih domofonov, se z nakupom nikar ne prenagli. Ravno pri večstanovanjskih stavbah ali večnamenskih poslovnih stavbah je pomembno upoštevati želje in potrebe vseh, torej je v prvi vrsti potrebno prilagajanje. Kljub vsemu pa preglej oznake pri tehničnih posebnostih oziroma lastnostih, kot so denimo: barva, oblika oziroma zunanji izgled, še bolj pomembno kot zadnji pa so komponente domofona, enote oziroma število udeležencev, funkcija oziroma vrsta govornega sistema in tako dalje. Med pomembne nakupne kriterije sicer uvrsti tudi material, ki še posebej pomembno vlogo igra v zunanjih prostorih, ko so domofoni izpostavljeni vremenskim in ostalim okoljskim vplivom. Priporočen material masivnega ter kompaktnega ohišja je navadno aluminij, pomembna pri slednjem pa je tudi teža, ki zagotavlja ustrezno nosljivost in stabilnost.

Pred naročilom novega domofon oziroma preden opraviš zadnje dejanje na blagajni, se osredotočaj še na melodije zvonjenja oziroma možnost nastavitev več melodij, pa na napajanje, način montaže ter njene izvedbe v bodisi zunanjih ali notranjih prostorih, pa na način prenosa domofonov, njihove možnosti priključitve, prav tako pomembne pa so tudi informacije in navodila pri značilnostih glasovnega sistema.

Da pestra sodobna ponudba na vseobsegajočem potrošniškem trgu ne bi privedla do prevelike zmede, s tem pa do prenagljenega nakupa, smo ti na le enem spletnem mestu ceneje.si pripravili največjo primerjalno »kolekcijo« raznolikih domofonov številnih priznanih blagovnih znamk, proizvajalcev, trgovcev in trgovskih posrednikov. Z le nekaj kliki jih lahko na povsem pregleden in enostaven način primerjaš med seboj, tako po kakovosti, ceni kot tudi po vseh zgoraj opisanih nakupnih kriterijih. Namesto hoje po številnih trgovinah in trgovskih centrih se lahko z novim domofonom spogleduješ kar iz domačega naslonjača.

Pokaži več
414 izdelkov
Razvrsti:
  • Priljubljenost
  • Cena (najnižja naprej)
  • Cena (najvišja naprej)
  • Št. trgovin
  • Popust (najvišji naprej)
  • Naziv izdelka (A - Z)
  • Naziv izdelka (Z - A)

Želiš med prvimi izvedeti za najboljše sezonske ponudbe? Prijavi se na e-novice, ki jih tedensko pripravljamo zate.

Vnesi pravilen e-naslov

Hvala za prijavo. Kmalu lahko pričakuješ prve tedenske e-novice.

® 2024 Ceneje d.o.o., del skupine Heureka